Hecke L Van Verhuizingen Service en Advies

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Loogkruidstraat 8 , 1313 JG Almere, Flevoland

E-mail

Over Hecke L Van Verhuizingen Service en Advies

"Werk alsof het van jezelf is”, dat is het motto van René van Hecke, al jarenlang het vertrouwde gezicht van L. van Hecke & Zn.

Van antiek tot modern, al uw bezittingen worden door ons met dezelfde goede zorg behandeld. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met de klant, immers uw wensen en eisen staan centraal bij de verhuizing.

Voor u is verhuizen waarschijnlijk geen alledaagse gebeurtenis, voor de gediplomeerde en ervaren vakmensen van L. van Hecke & Zn is het dagelijks werk dat met veel plezier wordt gedaan. We nemen voor u alle zorg uit handen en regelen de verhuizing van A tot Z inclusief het aanvragen van de benodigde vergunningen.

Onze flexibele instelling, deskundigheid en jarenlange ervaring hebben ons een betrouwbare reputatie bezorgd bij een vaste klantenkring van zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

L. van Hecke & Zn. Is een ervaren Verhuizer, actief in verhuizingen sinds 1924. Dit geeft u een extra zekerheid dat uw bezittingen goed verzekerd zijn en de gehele verhuizing in goede handen is. Kortom: zorgeloos verhuizen met dé vakkundige verhuizer van Amsterdam, Almere en omstreken.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hecke L Van Verhuizingen Service en Advies in Loogkruidstraat 8, Almere Flevoland 1313 JG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Almere Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Almere Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Almere Flevoland, 1313 JG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821691]