Helga Moulen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Walt Disneyplantsoen 83 , 1325 SW Almere, Flevoland

E-mail

Over Helga Moulen

Holistic Health Coach;

Ademwerk-Rebirthing
Adem is levensenergie en is direct verbonden met ons lichaam. Een verbonden ademhaling is een krachtige methode die al eeuwen wordt ingezet voor transformatieprocessen om meer samen te vallen met je essentie en dit in jezelf te verankeren. Bewust ademen kan de verbinding met de vreugde voor jezelf en het leven versterken en maakt je vitaler.
Voor bewustwording van onbewuste processen zodat deze geheeld kunnen worden. Zorgt voor het transformeren van geboortetrauma's, trauma's en patronen die je belemmeren om in vreugde met het leven te zijn. Zorgt voor vitaliteit.

Familieopstellingen. organisatie en loopbaanopstellingen.
Voor iedereen die met terugkerende vragen of patronen in zijn/haar leven rondloopt met thema's als relaties, familie, gezondheid, werk en of geld. Of gevoelens van bijvoorbeeld eenzaamheid, angst, boosheid, depressie. Door een opstelling ervaar en voel je wat er in essentie is en kun je vanuit dit hernieuwde gevoel van inzicht, helderheid en kracht nieuwe praktische stappen zetten in het dagelijks leven.

AromaTouch techniek behandeling
De Aroma Touch techniek is een heerlijke zachte ritmische massagevorm van de rug, het hoofd en de voeten met gebruik van 8 zuivere essentiële oliën van doTerra. Voor stressvermindering, ondersteuning van het immuunsysteem en een volledige ontspanning.

Energetische massage/behandeling
Een combinatie van technieken uit de Alexander techniek en Quantum touch methode. Let wel het is geen Quantum Touch behandeling. Voor een diepe verbinding met jezelf en de ruimte om je heen. Zorgt o.a. voor een diepe ontspanning en ruimte.

Manuele lymfedrainage massage/behandeling
Een zachte massage Voor het afvoeren van vocht, fysieke, emotionele, mentale en energetische afvalstoffen. Zorgt o.a. voor een diepe ontspanning en helderheid. Is ook zeer geschikt voor hoogsensitieve personen.

Rite van de Baarmoeder
'De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/HelgaMoulen/

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Helga Moulen in Walt Disneyplantsoen 83, Almere Flevoland 1325 SW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Almere Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Almere Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Almere Flevoland, 1325 SW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228102]