Air Miles sparen bij aan- en verkoop van huis via iBlue Makelaars

Door: Iblue Makelaars Almere  11-11-2008

Vanaf vandaag kunnen huizenkopers en -verkopers Air Miles sparen bij de verschillende stappen die ze nemen bij de aan- of verkoop van een woning. `Air Miles' stelt hiermee haar loyaliteitprogramma open voor de woningmarkt. Samen met iBlue Makelaars wil Air Miles met de introductie van het loyaliteitsprogramma in de woningmarkt de huizenverkoop stimuleren.

Huizenverkopers profiteren op meerdere manieren van de samenwerking. Het belangrijkste bij de verkoop van een huis is aandacht van potentiële kopers. Een te koop staand huis krijgt dankzij Air Miles extra aandacht. Iedereen die reageert op een te koop staande woning bij iBlue Makelaars ontvangt Air Miles. Tijdens de introductie van deze samenwerking krijgen huisverkopers bij het plaatsen van de opdracht bij iBlue Makelaars maar liefst 10.000 Air Miles in één keer. Niet alleen huisverkopers krijgen Air Miles, ook huizenkopers en Air Miles spaarders die een hypotheekgesprek via iBlue aanvragen.

Impuls voor woningmarkt
Alex ten Voorde, directeur iBlue Makelaars: "Bij de aan- en verkoop van huizen zijn vrienden en familie vaak actief betrokken. De directe omgeving is belangrijk voor huizenkopers als tipgever. Deze tipgevers worden nu beloond met Air Miles. Hierdoor ontstaat extra positieve aandacht voor het te koop staande huis. De introductie van Air Miles kan een extra impuls geven aan de doorstroming op de woningmarkt.
Henk Kok, directeur Air Miles: "Air Miles zijn prima geschikt voor member-get-member doeleinden. Onderzoek wijst uit dat Air Miles spaarders aanbiedingen rond de verhuizing erg op prijs stellen. Wij hebben hierbij gekozen voor NVM-makelaar iBlue, een snelgroeiende partij die op moderne wijze invulling geeft aan het makelaarschap."

Air Miles is het grootste en beste loyaliteitsprogramma van Nederland. Bijna de helft van Nederland spaart Air Miles. Air Miles bestaat sinds 1994 en spaarders kunnen bij dertien bedrijven sparen en bij meer dan dertig bedrijven Air Miles inwisselen. En tot volle tevredenheid,want Air Miles sparen is een waardevolle en betrouwbare manier om gratis of met korting te genieten van de allerleukste aanbiedingen.

Voor zowel sparen als inwisselen werkt Air Miles uitsluitend samen met A-merken. iBlue Makelaars is sinds de oprichting in 2005 uitgegroeid tot één van de grootste woningmakelaars van Nederland. Innovatieve diensten en een gunstige prijsstelling zorgen voor een continue forse groei. iBlue Makelaars heeft een netwerk van eigen makelaars in heel Nederland. iBlue Makelaars heeft 2007 met een gezonde winst afgesloten.Contact Iblue Makelaars Almere

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share