HotelSPA.nl voor veelzijdig wellnessaanbod in binnen- en buitenlandse hotels

HotelSPA.nl voor veelzijdig wellnessaanbod in binnen- en buitenlandse hotels van Interaction

Door: Interaction  12-12-2007
Trefwoorden: Wellness, Spa, Kuren

In Nederland zijn meer dan 80 hotels die beschikken over een wellnesscenter en over de grens bijvoorbeeld in Duitsland, een kuurland bij uitstek, zijn maar liefst meer dan 350 kuuroorden en geneeskrachtige badplaatsen. Niet alleen hotelSPA´s maar ook hotels in deze kuuroorden vindt de bezoeker op HotelSPA.nl.

Een ander populair vakantieland, Frankrijk, is de bakermat van de thalassotherapie. Diverse hotels beschikken over een thalassocentrum en de gasten kunnen hier terecht voor ontspanning maar ook specifieke programma´s. Van verbetering van de algehele conditie tot afslanken, nieuwe moeder of speciaal voor de man.

Voor een zonvakantie gecombineerd met wellness bieden populaire bestemmingen als Griekenland, Turkije, Egypte of Thailand prima mogelijkheden. Op HotelSPA.nl vindt men hiervan een overzicht en het aanbod hiervan wordt voortdurend uitgebreid.

Noot voor de redactie:

Voor aanvullende informatie over de website, de hotels maar ook algemene informatie over kuren, SPA´s kunt u contact opnemen met Yvonne de Boer, InterAction. Telefonisch is zij te bereiken op 035-2011.227 / 0626-134.983 of per e-mail via yvonne@interaction.nl.  


Trefwoorden: Hotelspa, Kuren, Kuurarrangementen, Spa, Wellness, Wellnessvakantie,