SPAfinder voor eenvoudig zoeken wellnessvakantie

Door: Interaction  16-12-2008
Trefwoorden: Wellness, Kuuroorden, Wellnessvakantie

Thermale baden
Al van oudsher worden thermale bronnen gebruikt voor het verlichten van klachten. Zoals bijvoorbeeld spier/gewrichts-, huid- of reumatische klachten. Deze thermale bronnen liggen bijvoorbeeld in kuurlanden als Duitsland, Hongarije en Tsjechië.

Thalassotherapie
Thalassotherapie vindt haar oorsprong in Frankrijk. Naast ontspanning bieden thalassotherapiecentra behandelingen voor spier/gewrichtsklachten maar ook programma´s voor anti-stress, jonge moeders, mannen, menopauze of afslanken.

Wintersport, golfen en strand
Wintersport en golfen zijn activiteiten die vaak gecombineerd worden met wellness en bij een strandvakantie wordt de aanwezigheid van een wellnesscentrum ook steeds vaker op prijs gesteld. Een keuze maken op basis hiervan behoort ook tot de mogelijkheden.

Over HotelSPA.nl

HotelSPA.nl geeft een overzicht van hotels met een spa/wellnessfaciliteiten. In binnen- en buitenland. Hiervoor wordt samengewerkt meet gerenommeerde touroperators.

Het aanbod op HotelSPA.nl wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe SPA´s. Ook wordt aandacht besteed aan SPA-trends, rituelen en kuren.

Op HotelSPA.nl kan de bezoeker het hotel direct boeken. Wellnessarrangementen kunnen direct of ter plaatse geboekt worden.


Noot voor de redactie:

Voor aanvullende informatie over de website, de hotels maar ook algemene informatie over kuren, SPA´s kunt u contact opnemen met Yvonne de Boer, InterAction. Telefonisch is zij te bereiken op 035-2011.227 / 0626-134.983 of per e-mail via [email protected]

Trefwoorden: Kuuroorden, Spafinder, Wellness, Wellnessvakantie,