JVS-Koeltechniek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Steurstraat 49 , 1317 NX Almere, Flevoland

E-mail

Over JVS-Koeltechniek

JVS-Koeltechniek is in 2006 gestart en heeft monteurs in dienst met meer dan 30 jaar ervaring in koeltechnische oplossingen. Gaat het om airconditioning, koelkasten, diepvriezers, ijsblokjesmachines of luchtbehandeling. Overal waar u de temperatuur van onder controle wilt hebben brengen wij een passende oplossing.

JVS-Koeltechniek is door de jaren heen gegroeid naar een volledig service gerichte organisatie waarbij de behoefte van de klant en het budget centraal staat. Op basis van de door u ingebrachte informatie krijgt u een voorstel of advies wat uiteen kan lopen van een product van matige kwaliteit, maar wat de benodigde periode zal doorstaan tot de cremé de la cremé van onze productlijnen welke robuust zijn, een langere levensduur hebben en bovenal vanuit de fabrikant op onderdelen of zelfs het gehele apparaat langere garantie periodes kent. ( vraag ernaar bij uw offerte aanvraag)

Naast verkoop en advies is één van onze aller sterkste kanten de 24 x 7 storingsdienst:
Een gekwalificeerde koeltechnische monteur aan de telefoon krijgen die, wanneer nodig, de zelfde dag nog bij u op de stoep staan om uw problemen op te lossen.

De door ons geadviseerde installaties zijn bedrijfszeker, geluidsarm, energiezuinig en zorgen voor een gecontroleerde temperatuurbeheersing. Tevens voldoen deze allemaal aan de wettelijk gestelde eisen. Koelingen, vriezers en vriescellen, airconditioning en luchtbehandeling systemen worden door ons geleverd en onderhouden.
Koeltechnische machines kopen kunt u op vele manieren, maar naast verkoop vanuit onze ervaring zijn wij als organisatie ook in staat periodieke onderhoud te leveren aan de bij u aanwezige machines ( welke ook van andere leveranciers aangekocht kunnen zijn ). Tevens houden wij de technische registratie en administratie voor u bij.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Jvs-Koeltechniek/443243132498924
Twitter: https://twitter.com/jvskoel

Categorieën: Air Conditioning

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is JVS-Koeltechniek in Steurstraat 49, Almere Flevoland 1317 NX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Almere Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Almere Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Almere Flevoland, 1317 NX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820785]