De Klusmeester – formule werkt al jaren aan een ambachtseconomie

De Klusmeester – formule werkt al jaren aan een ambachtseconomie van Klusmeester BV

Door: Klusmeester BV  11-04-2009

’Meester-titel inzetten voor eerherstel van het ambacht’ 

Van een onzer verslaggevers
DEN HAAG – Het ambacht moet in ere worden hersteld. En dan niet als ouderwetse overkoepelende term voor ’klompenmakers of mandenwevers’, maar als predikaat voor vakmensen met gouden handen.

De Klusmeester – formule werkt al jaren aan een ambachtseconomie

Van een persbericht van het Platform Ambachtseconomie valt nog eens wat te leren. Het Platform lanceerde op 9 april enige ideeën:
‘Speerpunten zijn het verbeteren van het imago van de ambachten, het herwaarderen van het ambachtelijke beroepsonderwijs, het versterken van het ondernemerschap van vakmensen en het stimuleren van het ambachtelijke ondernemersklimaat’ zo heet het.

Nu zijn de ondernemers achter en in de Klusmeester – formule daar al jaren mee bezig. Klusmeester volgt letterlijk de speerpunten: top-niveau in de klussenbranche, uitgebreide scholing en opleiding, gedegen en efficiënte ondersteuning in ondernemerschap. Alleen, wij praten er niet over, wij doen het gewoon. Als ambachtelijke ondernemers.

Wij nodigen de ambassadeurs Pieter Jan Biesheuvel, Joop Daalmeijer, Cisca Dresselhuys, Wilma Gillis-Burleson, Jos de Goey, Foppe de Haan, Peter van Heeswijk, Loek Hermans, Peter van Hoesel, Ariane Inden, Piet Kalle, Arjo Klamer, Hans Nelson, Henk Oosterling, René Paas, Harry Starren, Walther Tibosch, André Timmermans, Nicole Uniquole en Mei Li Vos graag uit om eens te horen hoe die speerpunten al lang werken.
En hoe je dan de beste in je branche wordt.