In 2009 je eigen klusbedrijf starten?

In 2009 je eigen klusbedrijf starten? van Klusmeester BV

Door: Klusmeester BV  21-02-2009

Perrsbericht

In 2009 een eigen klusbedrijf starten?
Een eigen klussenbedrijf starten op ‘eigen houtje’? Om maar even in het jargon te blijven. Of een eigen klusbedrijf starten als franchisenemer? Of uw eigen klusbedrijf starten in een ander type organisatie? Een eigen klusbedrijf starten met maar één of twee opdrachtgevers?
Waarom zou je zelfstandig een klusbedrijf starten? Waar loop je wel niet tegenaan? Of je nu uit een loondienst situatie komt, of op dit moment als ZZP-er aan de slag bent, een serieuze informatieronde is bij Klusmeester altijd mogelijk.
‘Bij de Klusmeester – formule meld je je wel aan bij het absolute topniveau in Neder-land’ zo verklaart Klaas van der Ploeg, directeur van Klusmeester BV. ‘Het kale feit dat wij niet in het wilde weg groeien toont dat al aan’. ‘Behoud en versterking van kwaliteit is bij ons prioriteit 1. Dat is het en dat blijft het’.
Van der Ploeg geeft aan dat bij Klusmeester het begrip kwaliteit daadwerkelijk vertaald wordt naar de werkvloer. ‘Wij steken buitengewoon veel tijd en energie in opleiding en scholing. Dat gebeurt in samenwerking met gerenommeerde opleidingsinstituten en met topleveranciers in de markt’. ‘In onze eigen trainingsprogramma’s zoeken wij bijvoorbeeld nadrukkelijk aansluiting met regelgeving en normering. Het Bouwbesluit en een collectie NEN-normen zijn binnen onze kring van ondernemers gesneden koek’. ‘Er zit bepaald ook een keerzijde aan’ onderkent Van der Ploeg. ‘Het ietwat elitaire karakter van onze formule werkt nog wel eens drempelverhogend voor een potentiële toetreder’. Het trainingsprogramma laat echter zien, dat ook een starter op een gedegen manier wordt opgevangen. Een vliegende start is binnen de Klusmeester – formule echt geen zeldzaamheid.
De referenties op de website van Klusmeester laten zien dat ook grote A-merk opdrachtgevers de hoge kwaliteitsstandaard weten te waarderen. ‘Wij waarderen onze ondernemers en hun vakmanschap als geen ander’ zo vertelt de Klusmeester – directeur. ‘Als alle voorwaarden ingevuld zijn, kan een franchisenemer bij ons aandeelhouder worden. Dat is waarde voor de ondernemer en waarborg voor de consument. Dat tilt het ‘eigen baas’ zijn binnen onze formule op een nog weer hoger plan. Dat vind je verder nergens’. We willen daarom graag in gesprek met mensen die een eigen klusbedrijf willen gaan starten.

Zwolle, februari 2009

Klaas van der Ploeg
directeurKlusmeester BV
Hanzelaan 276
8017 JJ Zwolle