Klusmeester als Keurmerk!

Klusmeester als Keurmerk! van Klusmeester BV

Door: Klusmeester BV  25-06-2009


Klusmeester als keurmerk!

Zeker in een tijd van recessie, die bij Klusmeester alleen nog van horen zeggen is, wil de afnemer een ijzersterke kwaliteitsborging.
Bij de Klusmeester – formule wordt dat optimaal ingevuld. De uitstekende mix van particuliere en zakelijke klanten werkt dat in de hand. Binnen de formule zijn op vrijwel elk vakgebied van de branche de certificaten voorhanden. Veelal tot op het niveau van NEN – certificering. Dat is ook geen wonder aangezien het Klusmeester – management met het reguliere vakonderwijs participeert in de ontwikkeling van lesprogramma’s. Dat biedt vakmanschap van fundering tot dak. Zo werkt er binnen de formule een afgestudeerd betontechnoloog, maar ook een vakvent die nog zinken goot- en dakdelen in elkaar zet. Dergelijk vakwerk moet je met een lantaarntje zoeken. Klusmeester is ook bepaald niet zo’n ‘easy come easy go’ formule waarvan er dertien in een dozijn gaan.
De vraag van Klusmeester om een keurmerk wordt dan ook afgedaan met de opmerking ‘Klusmeester is al een keurmerk’. Het doordachte scholingsprogramma werkt duidelijk door in de positie in de markt. Niet de grootste, wel de beste. Op de site van Klusmeester zijn talloze voorbeelden te vinden van perfecte prestaties voor de particuliere klant en voor de zakelijke afnemer. Voor de particulier bijvoorbeeld een dakkapel in één dag. Voor de zakelijke afnemer bijvoorbeeld een complete winkelrenovatie. Bij ’s lands beste supermarkt weten ze dat te waarderen. Of vraag maar na bij zorginstellingen of makelaars.

Einde Persbericht

Klusmeester BV
Hanzelaan 276
8017 JJ
www.klusmeester.nl