Klusmeester lanceert nieuwe website.

Klusmeester lanceert nieuwe website. van Klusmeester BV

Door: Klusmeester BV  19-02-2009

PERSBERICHT, Zwolle 20-02-2009
-----------
KLUSMEESTER LANCEERT NIEUWE WEBSITE, MET NIEUWE WEBWINKEL

Vandaag heeft Klusmeester B.V. (http://www.Klusmeester.nl) haar nieuwe website gelanceerd. Op de nieuwe website worden de bestaande diensten duidelijker en nog uitgebreider gepresenteerd en word tegelijkertijd een nieuwe webwinkel gelanceerd.
De oude site draaide ondertussen al enige jaren en was nodig toe aan vernieuwing.
Niet alleen is de nieuwe website qua look- and- feel volledig veranderd, ook de inhoud is aangepast aan de eisen van deze tijd. Zo is de navigatiestructuur onder handen genomen, zijn de teksten volledig herschreven en is er “achter de schermen” ook bijzonder veel aangepast.
Klusmeester heeft haar eigen Content Management Systeem gekoppeld aan deze website, zodat alle actuele nieuwsitems van Klusmeester direct op de website terug te vinden zijn.
Via de website www.klusmeester.nl gaat Klusmeester vanaf 1 maart 2009 online technische artikelen verkopen. Daarmee is de meest uitgebreide Nederlandstalige online winkel met meer dan 300.000 artikelen een feit.
M. de Leeuw, Adjunct directeur van Klusmeester: " Zoeken en kopen via internet: je kunt er als onderneming niet omheen. Het is overzichtelijk, snel en de klanten hoeven er de deur niet voor uit. Met de toevoeging van de online winkel aan onze website www.Klusmeester.nl zetten we dan ook een belangrijke, maar logische stap in de ontwikkeling van Klusmeester." In een later stadium zal het assortiment in zowel breedte als diepte verder worden uitgebreid.
'Verstand van techniek'. Onder dat motto staat Klusmeester altijd en overal klaar met goede technische adviezen.

Klusmeester nodigt u graag uit om eens een kijkje te nemen op de vernieuwde
website, die u vindt op het vertrouwde adres http://www.Klusmeester.nl.

Einde Persbericht.

Klusmeester BV
Hanzelaan 276
8017 JJ Zwolle

Telefoon: 038-4209873
Website: www.klusmeester.nl