Professioneel klussen met professionele klusbedrijven.

Professioneel klussen met professionele klusbedrijven. van Klusmeester BV

Door: Klusmeester BV  19-01-2009

Zelfstandig
Klusmeester BV wil duidelijk op inspelen op de veranderende behoeften van de consument en gaat samenwerking aan met geselecteerde ondernemers, die een klusbedrijf hebben of willen beginnen. De nadruk ligt daarbij op kwaliteit in het ondernemen en uitvoeren van opdrachten. Ook aspecten als maatschappelijk verantwoord ondernemen spelen een rol in de keuze van de bedrijven. De ondernemingsvorm van de aangesloten bedrijven is eenmanszaak of VOF. Zij allen werken samen in de franchiseformule.

Woonwensen
Het creëren van een comfortabele en behaaglijke plek om te wonen, dat is wat de veeleisende woonconsument wil. Dat uit zich niet alleen in comfortabele meubelen. De woning wordt in alle hoeken en gaten benut en comfortabeler gemaakt. Door simpele aanpassingen en uitbreidingen blijkt de oude vertrouwde plek uitstekend geschikt om nog jaren van te genieten. Ook de tuin wordt stukje bij beetje bij de woning gevoegd. Het plaatsen van een serre, een tuinhuis of een gewoon terrasscherm brengt huis en tuin dichter bij elkaar. Men kiest duidelijk voor meer wooncomfort.

Vakmanschap en ervaring
De aangesloten ondernemers hebben ruime ervaring in het uitvoeren van de meest uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van onderhoud, verbetering, uitbreiding en renovatie van woningen. Toch is stilstand achteruitgang en daarom worden er regelmatig workshops en trainingen gegeven in samenwerking met leveranciers. Zo blijft men op de hoogte van de ontwikkeling van nieuwe producten en werkmethoden. In het ondernemersnetwerk van Klusmeesters wordt veelvuldig samengewerkt. Zo kunnen ook grotere opdrachten worden uitgevoerd.

Zekerheid
Een voordeel voor de klanten is dat er geen voorrijkosten berekend worden en dat men altijd eerst een offerte uitbrengt. Alle franchisenemers werken volgens de Uitvoeringsvoorwaarden van de branchevereniging de VLOK en zijn aangesloten bij de Geschillencommissie Klussenbedrijven.

Informatie:
Wie meer wil weten over kan voor meer informatie terecht op website www.klusmeester.nl. Telefonisch bereikbaar via nummer 038 – 420 98 73, het e-mailadres is info@klusmeester.nl.


Einde Persbericht


Klusmeester BV
Hanzelaan 276
8017 JJ Zwolle
telefoon: 038 – 420 98 73
e-mail: info@klusmeester.nl
Internet: www.klusmeester.nl