Proflink schakel tussen Velux klant en Klusmeester

Proflink schakel tussen Velux klant en Klusmeester van Klusmeester BV

Door: Klusmeester BV  11-06-2009

PERSBERICHT

Dakvensters van VELUX laten plaatsen?
Proflink schakel tussen Velux klant en nu ook Klusmeester

Zwolle – ‘ Klusmeesters’ mogen zich ‘officieel door VELUX gecertificeerd’ noemen. Al enige jaren mochten zij alle VELUX producten en diensten leveren en staan Klusmeesters vermeld als erkend verwerker op de site van Velux. De eerste Klusmeesters volgden op 10 juni j.l. de ‘Proflink training’ bij de VELUX hoofdvestiging in De Meern en zijn vanaf dan officieel door VELUX gecertificeerd wat betekent dat zij advisering, levering en plaatsing van o.a. dakramen nu nog beter kunnen uitvoeren.
De Klusmeester organisatie stond overigens al jaren als officieel verwerker vermeld op de VELUX site. Met deze ‘Proflink training’ breiden VELUX en Klusmeester de samenwerking nog een stapje verder uit en is de kennis weer helemaal up to date
VELUX is de absolute marktleider als het om de verkoop van daglichtsystemen gaat. Alleen al de naam VELUX staat bij de consumenten garant voor kwaliteit. Ook de naam Klusmeester staat voor top kwaliteit. Vandaar dat de Klusmeester organisatie een samenwerkingsovereenkomst met VELUX is aangegaan. Deze samenwerking resulteert in de certificering voor iedere Klusmeester.
Wat is proflink?
Proflink is de online schakel van dakvensterspecialist VELUX, waar particulieren snel een professionele verwerker kunnen vinden. Het gaat hierbij om werkzaamheden als het plaatsen van dakvensters en daglichtsystemen in schuine daken, het plaatsen van daglichtkoepels op platte daken en het verzorgen van complete zolderverbouwingen. Bij een verbouwing wilt u niet alleen kwaliteit, maar ook zekerheid. Daarom werkt Proflink met zorgvuldig geselecteerde partners. Klusmeester is zo’n partner. Omdat VELUX en Klusmeester dienstverlening op kwalitatief hoog niveau nastreven moeten alle Klusmeesters die deelnemen aan Proflink voldoen aan een aantal strenge criteria op het gebied van bedrijfsvoering, garantie, praktijkervaring en klantgerichtheid.
Daarnaast worden alle aangesloten klusmeesters jaarlijks getraind. Hierdoor krijgt u de garantie dat de VELUX producten op de juiste manier en volgens de meest recente Uitvoeringsrichtlijn worden gemonteerd.

Proflink: een betrouwbare offerte en een deskundig advies
Proflink brengt u in en de professional Klusmeester bij elkaar. Zo krijgt u een betrouwbare offerte, een deskundig advies en juiste en correcte installatie. Indien gewenst kunt u na ontvangst van uw offerte, deze ook nog op product juistheid door VELUX laten controleren. Neem dan contact op met VELUX. Zo werkt Proflink voor u en Klusmeester.

Einde persbericht,

Klusmeester Bv
Hanzelaan 276
8017 JJ Zwolle