Website Klusbedrijfstarten.nl door Klusmeester BV te bewonderen op het WWW

Website Klusbedrijfstarten.nl door Klusmeester BV te bewonderen op het WWW van Klusmeester BV

Door: Klusmeester BV  28-03-2009

Eigen Klussenbedrijf starten?

Klusorganisatie Klusmeester zet met nieuwe website in op online werven van startende klusondernemers.

Zwolle, 24 maart 2008
Klusorganisatie Klusmeester lanceert vandaag haar tweede nieuwe wervingsite op www.klusbedrijfstarten.nl ondanks de economische teruggang, zijn particulieren, bedrijven en instellingen nog steeds op zoek naar gekwalificeerde klusbedrijven, maar letten nu extra op de kwaliteit en garanties van de diensten die worden aangeboden. Klusmeester BV biedt startende ondernemers een uitgekiend “pakket aan diensten” zegt M. de Leeuw, adjunct directeur, verantwoordelijk voor de werving bij Klusmeester BV. Een website als aantrekkelijk wervingsinstrument en een uitstekend alternatief voor de traditionele wervingsmethoden.” voegt hij er aan toe.

Over www.klusbedrijfstarten.nl
www.startjeklussenbedrijf.nl ondersteunt en bevordert het vinden van juiste informatie voor kandidaten die overwegen om een klussenbedrijf te starten. Door middel van de korte en bondige informatie gaan we er van uit dat de nieuwsgierigheid is gewekt men onze informatie opvraagt, onze site bezoekt, of direct een afspraak maakt .

Klusmeester steekt buitengewoon veel tijd en energie in opleiding en scholing. Dat gebeurt in samenwerking met gerenommeerde opleidingsinstituten en met topleveranciers in de markt’. ‘In onze trainingsprogramma’s zoeken wij bijvoorbeeld nadrukkelijk aansluiting met regelgeving en normering. Het Bouwbesluit en een collectie NEN-normen zijn binnen onze kring van ondernemers gesneden koek’. En máákt Klusmeester uniek. ‘Er zit bepaald ook een keerzijde aan’ onderkent M.de Leeuw. ‘Het ietwat elitaire karakter van onze formule werkt nog wel eens drempelverhogend voor een potentiële toetreder’. Het trainingsprogramma laat echter zien, dat ook een starter op een gedegen manier wordt opgevangen. Een vliegende start is binnen de Klusmeester – formule echt geen zeldzaamheid.

Klusmeester B.V. heeft haar servicekantoor in Zwolle, Nederland.


Einde Persbericht.

Klusmeester BV
Hanzelaan 276
8017 JJ Zwolle

Telefoon: 038-4209873
Website: www.klusmeester.nl of www.klusbedrijfstarten.nl of www.startjeklussenbedrijf.nl