wonen met accent op comfort!

wonen met accent op comfort! van Klusmeester BV

Door: Klusmeester BV  14-01-2009

P E R S B E R I C H T
Wonen met het accent op comfort.

Veranderingen in de samenleving leiden tot veranderingen in onze behoeften. De woonconsument houdt van gemak, comfort en luxe, zeker op het gebied van wonen.
Meer dan ooit zijn wonen en comfort onlosmakelijk met elkaar verbonden. De consument van nu zoekt geen huis maar een thuis. Een veilige omgeving die hij naar eigen smaak en wensen wil inrichten. Klusmeesters kunnen daar op professionele manier behulpzaam bij zijn.

Trend
De trend naar individueel wonen vereist comfort, gemak, veiligheid en onbeperkte flexibiliteit.
Voor de Klusmeesters wordt die trend meer en meer zichtbaar. Lag het accent van de opdrachten in de voorgaande jaren meer op het gebied van onderhoud van woningen. Nu verplaatst zich dat meer in de richting van comfort, gebruik en aanzien. Vooral oudere woningen worden fors aangepakt. Het begon allemaal met de vervangingen van de keukens, gevolgd door de vernieuwing van de badkamers.

Wooncomfort
Langzaam aan komen de eerder verdwenen betimmeringen weer terug, zoals het inbouwen van radiatoren en het aanbrengen van lambriseringen. De zolderverdieping waren van oudsher rommelruimten, koud en tochtig. Door het isoleren en het aanbrengen van daglichtsystemen en dakkapellen komt er plotseling een complete woonverdieping bij voor het gebruiken van een extra kamer voor studerende kinderen. Of ook een eigen plek voor het uitoefenen van de lang gekoesterde hobby.

Buiten
Het blijft niet alleen bij het interieur. Ook de gevels worden onder handen genomen. Nieuwe kozijnen en ramen, vervanging van boeiboorden met onderhoudsvriendelijke materialen en ook het schoonmaken van gevels, brengen het huis, soms meer dan 100 jaar oud, weer helemaal terug in de straat.

Kennis
De Klusmeesters hebben niet stil gezeten op het gebied van het vergaren van kennis. De franchiseorganisatie Klusmeester biedt hem ook alle mogelijkheden om blij te blijven op hun vakgebied. Er worden met grote regelmaat trainingen en workshops georganiseerd. De nieuwste producten en verwerkingstechnieken worden gepresenteerd. De Klusmeesters in de regio kunnen daardoor de wensen van zijn klanten perfect realiseren. Of het nu gaat over een dakkapel, zolderinrichting, keuken- en badkamerverbouwing, tuinhuis, schutting, terras of om het aanpassen van sanitair en het aanbrengen van andere voorzieningen voor senioren, Klusmeester maakt het niet uit. Zij zijn iedereen graag op vakkundige manier behulpzaam.