Ledino verlichting bij Lamponline.nl

Ledino verlichting bij Lamponline.nl van Lamponline.nl

Door: Lamponline.nl  06-04-2009
Trefwoorden: Verlichting, Led, Philips

Online te bekijken bij Lamponline.nl en t compleet te bezichtigen in onze megastores 'Licht en interieur Plaza" in Almere en Zaandam: Philips Ledino.

 Klik hier om naar de Ledino collectie te gaan


In de Ledino collectie is een aantal revolutionaire verlichtingstechnologieën toegepast. De warme, witte Luxeon Rebel LED’s die in Philips Ledino worden gebruikt, geven een vriendelijk, natuurlijk licht. De pucktechnologie maakt het gebruik van drie van deze LED’s mogelijk, en garandeert een uniforme lichtproductie. Deze producten geven een licht dat in kracht en helderheid overeenkomt met een normaal halogeenlampje van 40 watt. Toch verbruiken de nieuwe producten maar 7,5 watt, oftewel een energiebesparing van 80%. De producten zijn energiezuinig, en de lichtbron en elektronica gaan bovendien minstens twintig jaar mee.*

De Philips Ledino collectie bestaat uit 54 producten voor in het interieur en 16 voor buiten. Een groot deel van het Ledino-aanbod voor binnen kan worden gedimd. Om een gezellige sfeer te creëren, kan de klant zelf – met één druk op de knop – het licht dimmen. Deze mogelijkheid biedt een veel betere oplossing dan de energiezuinige alternatieven die tot dusver verkrijgbaar waren.

Allard Bijlsma, CEO Philips Consumer Luminaires: “Steeds meer mensen gaan voor het stijlvolle, vaak moderne interieur van hun woning op zoek naar moderne verlichting. Met de Ledino-serie bieden wij de klant een puur, verfrissend licht voor een natuurlijke sfeer in een aantrekkelijke vormgeving.” 

De Ledino-producten zijn de eerste uit een uitgebreid assortiment LED-producten die Philips zal introduceren voor gebruik in en om het huis. Belangrijke producten die worden geïntroduceerd zijn de stijlvolle Ledino-hanglampen en de fraaie Ledino-tafellamp in chroom (afgebeeld).

“De binnenlandse markt voor LED staat voor een explosieve groei. Iedereen is immers op zoek naar nieuwe, aantrekkelijke manieren om zijn of haar huis te verlichten. Gezien ons leiderschap op de snel opkomende LED-markt speelt Philips een belangrijke rol bij de introductie van stijlvolle LED-verlichting. Hiermee spelen we perfect in op de snel toenemende vraag van de consument”, voegt Bijlsma toe.

De introductie van de Ledino-serie volgt op de overname van PLI in 2006, waarmee de leidende positie van Philips op het gebied van Solid State Lighting verder werd versterkt, met name met energiezuinige LED-oplossingen voor woningen.

De Ledino collectie  is binnenkort in de winkel verkrijgbaar  en kost tussen  EUR 69,- en EUR 500,-.

Wat is een power LED?
De afgelopen 10 jaar is er aanzienlijke voortgang geboekt in de LED-technologie, zodat het nu mogelijk is om LEDs als commerciële lichtbron te gebruiken.
Het grote verschil met de powerLEDs van tegenwoordig is dat deze een veel grotere lichtsterkte hebben dan hun voorgangers.

Welke soorten LEDs worden er gebruikt?
Philips gebruikt voor de hele Ledino-serie de zogenaamde LumiLed Luxeon Rebel LEDs. Luxeon Rebels zijn de kleinst monteerbare power LEDs die momenteel verkrijgbaar zijn en bieden de hoogste lumen per watt in de branche.
De Luxeon Rebels worden veelal geïntegreerd in een "puck", maar zijn ook als alleenstaande lichtbron te gebruiken in armaturen waarvoor je een lagere lichtsterkte wenst.

Wat is een LED puck?

De LED puck is een unieke, door Philips ontwikkelde oplossing waarin 3 Luxeon Rebels in een kunststof en aluminium behuizing zijn gecombineerd. Deze methode biedt een optimale lichtuitvoer en een 100% uniforme lichtkleur.

De voordelen van Ledino
 • Hogere energiebesparing
 • Hogere lichtopbrengst
 • Extreem lange levensduur: 20 jaar!
 • Koel bij aanraking
 • Het merendeel van de modellen is dimbaar
 • Snel startend
 • Robuust en betrouwbaar
 • Compact
 • Veilig, werkt op laag voltage
 • Optimale prestaties bij lage temperaturen
 • Geen UV of IR
 Klik hier om naar de Ledino collectie te gaan

Trefwoorden: Dimbaare Led, Hanglampen, Led, Ledino, Philips, Philips Ledino, Tafellampen, Verlichting,

Contact Lamponline.nl

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share