LeasePlan, eerste leasemaatschappij die online facturen aanbiedt

Door: Leaseplan Nederland  08-03-2006
Trefwoorden: Internet, Mobiliteit, Autoleasing

Almere, 7 maart 2006 – LeasePlan introduceert als eerste leasemaatschappij een service waarbij klanten hun facturen online kunnen raadplegen en vergelijken. De service heet Online facturen en is vanaf vandaag beschikbaar voor alle klanten van LeasePlan.

Met Online facturen kunnen klanten hun facturen totaal of per kenteken inzien, archiveren en vergelijken. Ook is het mogelijk om per factuur of factuurregel online vragen te stellen en de beantwoording hiervan online te volgen. Zo ontvangen zij geen stapels papier meer, hebben geen archiefkasten meer nodig en kunnen bovendien de facturen downloaden in hun eigen systeem. Hiermee krijgt de klant meer inzicht in zijn leasekosten en meer tijd om zich bezig te houden met zijn core business.

Hoe werkt het?
LeasePlan Online facturen is een onderdeel van de bestaande online-applicatie van LeasePlan,
e-Plan. De gebruikers ontvangen een userid en wachtwoord en krijgen daarmee toegang tot de applicatie. Indien een nieuwe factuur is aangeleverd, ontvangt de klant een e-mail daarvan. In Online facturen kan de klant vervolgens zijn factuur raadplegen via zijn eigen route: via het kenteken, de factuursoort, het factuurnummer, de factuurdatum of het debiteurennummer.

Trefwoorden: Autoleasing, Internet, Mobiliteit

Contact Leaseplan Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share