LeasePocket 2006 uitgereikt door wereldkampioen Formule 1

Door: Leaseplan Nederland  04-08-2006
Trefwoorden: Carlease

Almere, 4 augustus 2006 – Maandag 31 juli heeft de voorzitter van de Tweede-kamercommissie voor Verkeer en Waterstaat, Joop Atsma - uit handen van wereldkampioen Formule 1 Fernando Alonso - het eerste exemplaar van de LeasePocket 2006 in ontvangst genomen. Met de LeasePocket 2006 geeft LeasePlan onder andere wagenparkbeheerders meer inzicht in alle aspecten van leasing en zakelijke (auto-) mobiliteit. In Nederland rijden ruim 513.000 geleasete auto’s waardoor er een grote behoefte is aan dergelijke informatie.

De uitreiking vond plaats tijdens een bezoek van Fernando Alonso aan LeasePlan in Gouda. LeasePlan is al zeven jaar – vanaf het begin van zijn racecarrière - persoonlijk sponsor van Alonso. Zowel Alonso en LeasePlan hebben sinds die tijd een flinke groei doorgemaakt. Alonso is wereldkampioen geworden en LeasePlan marktleider op het gebied van autoleasing.

De LeasePocket 2006 is een praktisch naslagwerk waarin eenvoudig een antwoord gevonden kan worden op dringende vragen ten aanzien van leasing, onder andere over fiscale aspecten, contracten, open- en gesloten calculatie, belastingen, verzekeringen of alternatieve vormen van wagenparkbeheer en vervoersoplossingen, zoals het openbaar vervoer, de privé-auto of de fiets. Ook komen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en brandstofverbruik aan bod.

Berno Kleinherenbrink, directievoorzitter LeasePlan Nederland N.V: “Als marktleider weten wij natuurlijk als geen ander hoe de leasemarkt en alles wat daarbij komt kijken in elkaar zit. Onze kennis, ervaring en expertise delen wij graag met onze klanten en anderen, daarom hebben wij dit jaar voor de tweede keer de LeasePocket uitgegeven. En we konden de LeasePocket natuurlijk door niemand beter laten uitreiken dan Fernando Alonso, die wij al zo lang sponsoren. Daarnaast stelden wij het zeer op prijs dat de heer Atsma de LeasePocket 2006 in ontvangst heeft willen nemen, aangezien ‘Den Haag’ veel aspecten van leasing en zakelijke mobiliteit bepaalt.’’

Joop Atsma: “Ik neem de LeasePocket 2006 graag in ontvangst, want de LeasePocket bevat handige informatie over leasing die erg waardevol is voor onder andere ondernemers. Ik denk ook dat deze informatie van pas kan komen in debatten in de Tweede Kamer, bijvoorbeeld als gesproken wordt over leasing en (auto-)mobiliteit’’.

Op http://www.leasepocket.nl is altijd de meest actuele informatie te vinden. Deze site wordt aangepast aan de veranderende eisen die de wetgever stelt aan leasing. Tevens wordt de gedrukte LeasePocket jaarlijks geüpdate.

Trefwoorden: Carlease

Contact Leaseplan Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share