LG Chocolate verkrijgbaar in UMTS-versie

Door: Lg Electronics Europe Esc  08-11-2006

Almere, 8 november 2006 - Na het grote succes van de Chocolate GSM-modellen in verschillende kleuren (zwart, roze, wit en wijnrood), treedt LG Electronics nu de nieuwe mobiele netwerkgeneratie binnen met de Chocolate UMTS telefoon: de KU800. De glimmend zwarte schuiftelefoon met touch pad en verborgen LCD-scherm is volgens een aantal telefoonoperators in verschillende landen - waaronder Vodafone - een van de hoogtepunten van het seizoen. De KU800 is exclusief verkrijgbaar bij Vodafone.

De LG KU800 ondersteunt Vodafone live! met UMTS-consumentendiensten waaronder Live TV, Music Downloads, beeldbellen en mobiel e-mailen. Via het UMTS-netwerk van Vodafone kan de klant snel grote bestanden en videoboodschappen versturen en ontvangen. Dankzij de twee ingebouwde camera's maakt de LG KU800 beeldbellen erg makkelijk. Het toestel wordt geleverd met een 2 MegaPixel-camera en geïntegreerde flitser die bij weinig licht zowel binnen als buiten voor scherpe kiekjes zorgt. Met de tweede camera kan je zonder problemen videogesprekken voeren zonder de telefoon te hoeven rond- of omdraaien.

De LG KU800 wordt geleverd met vele gebruikersvriendelijke functies. De UMTS versie van de Chocolate beschikt over een Bluetooth-stereoprofiel voor een draadloze verbinding met een stereoheadset, een 'OK'-knop voor handsfree bellen, MMS, 'long SMS' en de mogelijkheid om MP3's af te spelen. Met een externe geheugenkaart kan het interne geheugen van 60MB uitgebreid worden tot 1GB. Hierdoor kunnen gebruikers al hun favoriete muziek en andere downloads van de Vodafone live! portal opslaan. De MP3-tracks kunnen gebruikt worden als ringtones en SMS-tones.

Multitasking is kinderspel met de Chocolate UMTS. Dankzij multitasking kunnen bellers tegelijkertijd de telefoon opnemen, een SMS tikken, games spelen en de MP3-speler gebruiken. Kortom: de LG KU800 is een echte parel onder de mobiele telefoons van de volgende generatie.

Vodafone
De beslissing van LG om de nieuwe Chocolate phone te distribueren via Vodafone bewijst dat LG Electronics zijn aanwezigheid op de markt snel wil uitbreiden. LG wil de wereldwijde omzet van mobiele toestellen verhogen met 27 procent tot 70 miljoen exemplaren in 2006 en zijn leiderschap op de UMTS-toestellen markt verstevigen. LG bouwt zijn wereldwijde marktaanwezigheid verder uit en verhoogt zijn internationale marktaandeel in UMTS-toestellen. Op dit moment staat LG op de vijfde plaats in de wereldwijde omzet van mobiele toestellen.

De exclusief bij Vodafone beschikbare LG KU800 is verkrijgbaar vanaf november voor een adviesprijs van 349 euro en is gratis in combinatie met een tweejarig Vodafone 27,50 abonnement.


Contact Lg Electronics Europe Esc

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share