LG Electronics introduceert nieuwe 'EDGE' telefoon

Door: Lg Electronics Europe Esc  15-11-2006
Trefwoorden: Mobiele Telefonie, Ke820

Almere, 15 november 2006 - LG Electronics brengt de KE820 uit, een superstrakke telefoon, zo groot als een visitekaartje. Ondanks een dikte van nog geen centimeter en een gewicht van 73 gram, kan men deze telefoon zeker geen lichtgewicht noemen: de hoogwaardige geluidskwaliteit, het heldere scherm en de 2 megapixel camera maken de telefoon een technologisch hoogstandje verpakt in een minimalistisch en strak design. Met een Micro SD Card kan het geheugen uitgebreid worden tot 1 GB.

Living on the EDGE
De KE820 is voorzien van 'EDGE'. EDGE is een upgrade van het GPRS systeem, waardoor gebruikers aanmerkelijk sneller data kunnen downloaden, tot wel 200kbps (kilo bits per second). Erg handig dus als je wilt internetten, mailen of data wilt versturen naar je vrienden. Video- en muziekbestanden zijn dankzij EDGE realtime af te spelen, zodat je niet hoeft te wachten totdat video en muziekbestanden volledig zijn gedownload.

Net als eerdere telefoons van LG, springt het design van de KE820 direct in het oog. Het glossy zwarte uiterlijk, het niet direct zichtbare LCD scherm en het meegeleverde lederen hoesje maken de telefoon een must-have voor de jonge trendy beller.

Hot Key
Wat betreft gebruiksvriendelijkheid is de KE820 compromisloos. Het brede key-pad maakt het gebruik van de telefoon simpel en eenvoudig, terwijl de multi-task functie het mogelijk maakt om de telefoon op te nemen terwijl je spelletjes speelt, MP3 bestanden of radio luistert. Met speciale 'hot keys' kan de gebruiker direct naar de camerafunctie of music player schakelen. Voor wie veel vrienden heeft, is het mogelijk tot duizend contacten in het telefoonboek te zetten.

De 2 megapixel camera bevat auto focus en een fotometrische lichtsensor die de lichtinval van de foto regelt, zodat je foto's altijd de juiste belichting hebben. Erg handig voor nachtfoto's of foto's tijdens uitgaan. Muziekliefhebbers kunnen met de bluetooth functionaliteit draadloos van hun favoriete muziek genieten. Dankzij de USB Mass Storage functie kunnen gebruikers eenvoudig data van de PC naar de telefoon verplaatsen en vice versa, alsof het een USB-stick is.

Prijs en beschikbaarheid
De KE820 is beschikbaar vanaf eind november voor een adviesprijs van 449 Euro.

Trefwoorden: Ke820, Mobiele Telefonie,

Contact Lg Electronics Europe Esc

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share