Platina voor LG's Chocolate telefoon

Door: Lg Electronics Europe Esc  08-12-2006
Trefwoorden: Mobiele Telefoon

Luxueuze KE800 uitblinker in design en functionaliteit

Almere, 7 december 2006 - Het internationale verkoopsucces van de KG800 Chocolate Phone beleeft gouden tijden. LG Electronics geeft met de introductie van LG Chocolate Platinum, de KE800, een luxueuze twist aan de reeks. Net op tijd voor de feestdagen, want op zoek naar de 'golden gift' is de Platinum Chocolate in alle opzichten overweldigend. Niet alleen qua uitstraling vormt het toestel een toonbeeld van luxe, ook functioneel is de KE800 rijkelijk bedeeld.

De chique Chocolate Platinum is de ultieme GSM voor wie stijlvol voor de dag wil komen. De naam Chocolate staat vereeuwigd op een platina rand en ook dit keer ontbreekt het inmiddels beroemde red touch keypad niet. Ook qua functionaliteit komt het toestel goed voor de dag. Zo heeft de KE800 een 2 megapixel camera met ingebouwde flitser, een FM-radio en de mogelijkheid tot 1GB extern geheugen toe te voegen.

Stijlvolle muziekspeler
Dankzij de mogelijkheid om een externe geheugenkaart toe te voegen, kan de LG Chocolate Platinum in een stijlvolle muziekspeler transformeren. Een draadloze Bluetooth headset met stereo Bluetoothfunctie zorgt ervoor dat gebruikers hun favoriete muziek in beste kwaliteit via MP3, MPEG-4 en AAC muziek en videospeler kunnen afluisteren. De terugspeelfunctie maakt het voor gebruikers mogelijk muziek te zoeken door het geven van gesproken commando's of het intoetsen van een keyword. Bovendien zorgt een 5-band grafische equalizer ervoor dat gebruikers klankkleuren naar wens kunnen aanpassen. Ideaal voor wanneer je tussen alle kerstmuziek door naar je eigen muziek wilt luisteren!

"LG Chocolate Platinum brengt de Chocolate range naar een hoger niveau," zegt Chang Ma, Vice President van de Marketing Supporting Team van Mobile Communications Company van LG Electronics. "LG Chocolate is een wereldwijd succes gebleken voor LG Electronics. Met de Platinum's indrukwekkende functionaliteit en verbeterde styling, bieden we consumenten pure luxe. Het ultieme chocolade presentje!"

Prijs en beschikbaarheid
De consumentenadviesprijs van de LG Chocolate Platinum KE800 bedraagt 399 euro. De KE800 is vanaf medio december verkrijgbaar.

Kenmerken
- 2 Megapixel CMOS camera met flits
- Auto focus & night mode; macro shot & multi burst; EV control & photometry
- 60MB user memory en external memory slot (micro-SD)
- MP3, AAC, AAC+, AAC++, WAV
- MP3 ringtones
- Personal Music Composer (ringtone)
- Video & voice recording & playback
- VOD/MOD streaming capability
- FM Radio & flight mode
- 1000 telefoonboek contacten
- Bluetooth & SyncMl
- USB Mass Storage & PC sync

Specificaties
- EDGE tri-band: 900/1800/1900 MHz
- Afmetingen: 95mm x 46mm x 17.5 mm
- Display: 176 x 220,2 inch 262.000 TFT QVGA
- Spreektijd/Standby tijd: 180 minuten / 200 uur
- Batterij: 800 mAh Lithion-Ion
- Gewicht: 83 gram

Trefwoorden: Mobiele Telefoon

Contact Lg Electronics Europe Esc

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share