LG Electronics introduceert nieuwe lijn innovatieve breedbeeld LCD monitoren.

Door: Lg Playwide  07-04-2008
Trefwoorden: Multimedia, Games, Lcd

L227 WT 22" LCD Monitor met unieke kleurprestaties

LG Electronics introduceert nieuwe lijn innovatieve breedbeeld LCD monitoren.

LG L227 WT 22" LCD Breedbeeld monitor voor grafische professionalHet koreaanse electronica concern LG Electronics introduceert een nieuwe lijn innovatieve breedbeeld LCD monitoren met een extreem hoog contrast (tot DFC 10.000:1) en uitzonderlijk goede kleurweergave (100% Wide Color Gamut), De uitstekende grafische weergave maakt de breedbeeldschermen met name geschikt voor grafische professionals, multimedia liefhebbers en gamers.

De nieuwe beeldschermen zijn afgestemd op de eisen van de veeleisende multimedia gebruiker en bieden ongeevenaarde grafische prestaties. Een ergonomische en stijlvol design wordt gecombineerd met baanbrekende innovaties als een extreem hoog contrast (tot DFC 10.000:1), perfecte kleurweergave (Wide Color Gamut 100%), een verbluffend snelle responstijd van 2ms en verrassend veelzijdige aansluitmogelijkheden.

Grafische perfectie door baanbrekende innovaties

De toegepaste technologieën zorgen voor een uitstekende beeldweergave, die voorheen uitsluitend bij exclusieve tv’s werd aangetroffen. Zo beschikt De L227 WT LCD breedbeeldmonitor over de door LG ontwikkelde Wide Color Gamut technologie waarmee een kleurbereik van 100% wordt bereikt. Waar andere monitoren slechts 75% van het NTSC kleurenspectrum kunnen weergeven, zorgt de WCG 100% techniek voor een weergave van het volledige kleurbereik. Een realistisch en natuurlijk beeld is het resultaat. Door toepassing van de Digital Fine Contrast technologie wordt een uitzonderlijk hoge contrastratio van DFC 10.000 : 1 bereikt. Deze technologie zorgt voor perfecte zwart nuances en een sublieme kleurdifferentiatie bij de weergave van donkere kleuren.

Flatron F-engine voor optimale afstemming op gebruik

LG L227WT 22" Breedbeeld LCD monitor voor grafische professionals

Een andere innovatie die in de LG LCD monitoren is toegepast, is de Flatron F-engine chip, een LG ontwikkelde grafische processor die zorgt voor automatische afstemming van helderheid, kwaliteit en contrastratio op de gebruikte toepassing. Eén druk op de F-Engine-knop is voldoende om te switchen tussen instellingen voor gamen, video of internetten. De L227WT LCD monitor beschikt ook over een uiterst gebruiksvriendelijke zoomfunctie. Met één klik kunnen gebruikers eenvoudig de beeldresolutie veranderen.

Ook een veelvoorkomend probleem bij het bekijken van in 4:3 formaat opgenomen films of games wordt door de F-engine automatisch opgelost. De "4:3 in wide" functie past het scherm automatisch aan voor bronnen (games of video) in 4:3 of breedbeeldformaat. Raar uitgetrokken beelden behoren hiermee definitief tot het verleden.

Ook speelt het scherm zelf in op omgevingsfactoren, zodat de gebruiker altijd geniet van heldere beelden, ongeacht het omgevingslicht. De geïntegreerde adapter met SUB- en DVI-ingangen zorgt voor een nette achterkant, zonder rommelige draden.

Stijlvol ergonomisch design

Het stijlvolle, minimalistisch uiterlijk van de beeldschermen wordt gecombineerd met een ergonomisch design: Makkelijk bereikbare en netjes weggewerkte aansluitingen, toegankelijke bedieningstoetsen én eenvoudig in hoogte verstelbaar. Kortom een monitor voor zowel de professionele gebruiker als de veeleisende particulier.

De LG L227WT is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 379 euro incl. btw. Tevens is er een 20-inch versie verkrijgbaar (L207WT) voor de adviesprijs van 289 euro incl. btw.

LG L227WT 22" LCD Breedbeeld (vooraanzicht) LG L227WT 22"LCD Breedbeeld monitor (achteraanzicht) LG L227WT 22" breedbeeld LCD monitor LG L227 WT 22" LCD breedbeeldmonitor (detail)  LG L227 WT 22" LCD Breedbeeld monitor (detail)
LG L227WT 22" LCD breedbeeldscherm (zijaanzicht)

 

Aanvullende online informatie:

Aanvullende en ondersteunende informatie voor uw publicatie kunt u downloaden op:
Productwebsite Play Wide Play LG: http://www.lg-playwide.nl
Diverse virals & productvideo's: http://www.youtube.com/lgplaywide
Productillustraties & productfotografie: http://www.flickr.com/photos/lgplaywide/sets

Nadere informatie:

LG Electronics Benelux
Veluwezoom 15, 1327 AE Almere
Remco Klaverstijn (Marketing Coordinator), rklaverstijn <at> lge.com>
Tel.: 036-547 87 77

Trefwoorden: Beeldscherm, Beeldschermen, Breedbeeld, Contrastratio, Gamer, Games, L227wy, Lcd, Monitor, Monitoren, Multimedia,

Contact Lg Playwide

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share