MediaAward 2008 voor LG's L206WU Multilink LCD breedbeeldmonitor

Door: Lg Playwide  18-04-2008
Trefwoorden: Lcd, Monitor, Electronics

LG’s Multilink LCD breedbeeldmonitor wint MediaAward 2008


Media Award 2008 voor LG L206WU Multilink LG’s L206WU Multilink LCD breedbeeldmonitor is door het consumentenvakblad MediaTotaal beloond met de Media Award 2008.

 “De tijd van analoge aansluitingen is voorbij als het om monitoren gaat. HDMI en DVI hebben de slag gewonnen. LG voegt daar met de L206WU USB aan toe, want op dat bedieningsvriendelijke niveau kunnen meerdere schermen aan elkaar worden gekoppeld om ‘multi-desktop’ met maximaal 6 monitoren mogelijk te maken. De kijkhoek is groot, de scherpte hoog en het design rondom fraai. Schoonheid en Techniek gaan zichtbaar hand-in-hand.” aldus MediaTotaal in haar eindrapport.

LG L206WU Multilink: winnaar MediaAward 2008

Uitbreiding bureublad tot over 6 beeldschermen
met ‘usb plug & play aansluitgemak’


De LG L 206WU Multilink monitor is een van de nieuwe LCD breedbeeld monitoren die onlangs door LG Electronics werden geïntroduceerd (zie http://www.lg-playwide.nl). Kenmerkend voor de L206WU Multilink is de toegepaste USB Multilink technologie. Wanneer met meerdere vensters of applicaties wordt gewerkt, is het prettig om het pc bureaublad over meerdere beeldschermen te kunnen uitbreiden. Met de L206WU is dit een kwestie van eenvoudig extra beeldschermen via de usb-poort inpluggen. Zo kunnen tot 6 beeld-schermen op de notebook of pc worden aangesloten. Installatie van extra beeldschermadapters of extra driver software is niet nodig. De beeldschermen configureren zichzelf.

Het koppelen van beeldschermen en het uitbreiden van het bureaublad is met name interessant wanneer gewerkt wordt met informatie intensieve toepassingen of wanneer verschillende taken gelijktijdig uitgevoerd en gemonitoord worden. Zo kan je op een of meerdere beeldschermen bedrijfsprocessen of beveiligingscamera's projecteren, terwijl op een ander scherm bijvoorbeeld een bureauapplicatie draait. Ook voor grafische ontwerpers en ict-ers werkt het werken met meerdere beeldschermen productieverhogend.

Complete range LCD breedbeeld monitoren
voor veeleisende multimedia liefhebber en grafisch professional

LG Electronics biedt de veeleisende multimedia liefhebber en grafisch professional een complete range LCD breedbeeld monitoren. Op http://www.lg-playwide.nl worden deze uitgebreid gepresenteerd.

LG L227WT: WideColorGamut 100% Kleurecht De LG L227WT 22" LCD monitor wordt gekenmerkt door uitzonderlijk goede grafische prestaties. Door de extreem hoge contrast ratio (DFC 10.000:1), de kleurechtheid (100% Wide Color Gamut) en snelle beeldopbouw (responstijd 2ms) zijn de beeldschermen uitermate geschikt voor de veeleisende PC gebruiker. De prestaties van de LCD monitoren zullen niet alleen multimedia en game fanaten plezieren, maar met name de veeleisende grafische professional aanspreken.
LG W52 Serie's: LCD breedbeeld LCD monitoren 24" Met de LCD breedbeeld monitoren uit de W52 serie biedt LG de verwende multi-medialiefhebber tot nu toe ongekende features. Een extreem hoge contrast ratio van DFC 10.000 : 1, een verbluffende snelle responstijd van 2 ms en de 4:3 in wide functie, gecombineerd met de special efffects van de Fun Key maken de W52 monitor tot de gaming en multimedia monitor bij uitstek.


Nadere informatie


Media contact:

Remco Klaverstein, [email protected]  (036) 547 87 57

Over LG Electonics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) is een wereldleider en technologisch innovator in consumenten electronica, huishoudelijke apparatuur en mobile communicatie. Wereldwijd werken bij LG Electronics meer dan 82.000 mensen, verdeelt over 110 vestigingen, waarvan 82 internationaal. LG Electonics bestaat uit 4 business units: Mobile Communications, Digital Appliances, Digital Display en Digital Media. Met een omzet van meer dan $ 44 miljard (2007) is LG wereldwijd de grootste producent van CDMA/GSM telefoons, airconditioners, wasmachines, optical storage systemen, dvd-spelers, flatscreen beeldschermen en home theater systemen.

Trefwoorden: 2ms, Beeldschermen, Breedbeeldmonitor, Desktop Uitbreiding, Electronics, Lcd, Mediaaward, Monitor, Multilink, Usb,

Contact Lg Playwide

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share