Philips kortingsactie bij Lamponline.nl

Philips kortingsactie bij Lamponline.nl van Lichtplaza / LampOnline.nl

Door: Lichtplaza / LampOnline.nl  01-10-2011
Trefwoorden: Verlichting, Webwinkel

Vanaf 28 September begint de consumenten actie van Philips bij LampOnline.nl, vanaf deze datum verschijnen er advertenties in woonbladen waar mee een kortingsactie begint van Philips. Bijna al deze artikelen zijn te zien in een van onze winkels, mocht u zeker willen weten of een artikel aanwezig is kunt u ons mailen. Deze actie loopt tot en met 31 December 2011, de volgende acties/ advertenties zijn momenteel actief: —20% Korting op Philips MyLiving collectie —15% Korting op de gehele Philips LIRIO collectie Voor meer informatie over deze acties, kijk op onze site: www.lamponline.nl/philips actie De actie advertenties verschijnen in de : VT wonen, eigen huis en interieur en Linda wonen Tag: Ledino, arcitone, Myliving, Lirio, lamponline, Philips, Philips Ledino, Philips arcitone, Philips Myliving, Philips Lirio, vt wonen, linda wonen, eigen huis en interieur.

Trefwoorden: Verlichting, Webwinkel

Contact Lichtplaza / LampOnline.nl

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Lichtplaza / LampOnline.nl

Philips MyLiving bij LampOnline van Lichtplaza / LampOnline.nl thumbnail
01-10-2011

Philips MyLiving bij LampOnline

Philips Myliving


LampOnline 5 jaar van Lichtplaza / LampOnline.nl thumbnail
27-09-2010

LampOnline 5 jaar

LampOnline 5 jaar


E-LED inbouwspots nieuw bij Lichtplaza/Lamponline.nl van Lichtplaza / LampOnline.nl thumbnail
19-06-2009

E-LED inbouwspots nieuw bij Lichtplaza/Lamponline.nl

Nieuwe generatie LED inbouw spots voorzien van de nieuwste Power LED's. Het unieke aan deze serie is dat deze zeer felle spots traploos en zonder gebrom en trillingen dimbaar zijn


LIRIO bij Licht en interieur plaza van Lichtplaza / LampOnline.nl thumbnail
17-06-2009

LIRIO bij Licht en interieur plaza

Een groot gedeelte van de winkels van Licht en interieur plaza en de website lamponline.nl is ingevuld met LIRIO. LIRIO by Philips biedt wereldwijd een complete collectie in eigentijds en Belgisch design aan. LIRIO by Philips brengt jarenlange ervaring in consumenten armaturen, design en verlichtingstechnologie samen. 


Our BrandL


Licht en interieur PLaza van Lichtplaza / LampOnline.nl thumbnail
27-05-2009

Licht en interieur PLaza

Licht en interieur plaza
Begonnen in 1997 in Almere als "Doe méér licht" en uitgegroeid tot de verlichtingsmegastores "Licht en interieur plaza" in Almere (1100m²) en Zaandam (800 m²).

Mede door de grote winkel oppervlaktes, en door het grote aantal leveranciers, wordt de zoek tocht naar goede verlichting erg makkelijk gemaakt.

Als u op de artikelen op onze site klikt komt u in onze web