Philips MyLiving bij LampOnline

Philips MyLiving bij LampOnline van Lichtplaza / LampOnline.nl

Door: Lichtplaza / LampOnline.nl  01-10-2011
Trefwoorden: Verlichting, Webwinkel

Philips MyLiving is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en past daardoor perfect bij de beste binnenhuisarchitectuur. Dankzij de vele toepassingsmogelijkheden en afwerkingen kunt u de lampen (roomstylers) uitstekend combineren met interieurelementen zoals gordijnen, meubilair, verf en accessoires voor elke sfeer die u maar wilt. Onze aandacht voor detail en design helpt u uw eigen stijl te creëren, precies zoals u dat wilt - een uitnodigende sfeer en een omgeving waarin u en uw vrienden en familie zich thuis voelen. Zowel in ons filiaal in Almere als in Zaandam hebben wij een grote collectie van MyLiving. Mocht u willen komen kijken en u wilt weten of het artikel ook aanwezig is neem dan even contact met ons op.

Trefwoorden: Verlichting, Webwinkel

Contact Lichtplaza / LampOnline.nl

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Lichtplaza / LampOnline.nl

Philips kortingsactie bij Lamponline.nl van Lichtplaza / LampOnline.nl thumbnail
01-10-2011

Philips kortingsactie bij Lamponline.nl

Ledino, arcitone, Myliving, Lirio, lamponline, Philips, Philips Ledino, Philips arcitone, Philips Myliving, Philips Lirio, vt wonen, linda wonen, eigen huis en interieur.


LampOnline 5 jaar van Lichtplaza / LampOnline.nl thumbnail
27-09-2010

LampOnline 5 jaar

LampOnline 5 jaar


E-LED inbouwspots nieuw bij Lichtplaza/Lamponline.nl van Lichtplaza / LampOnline.nl thumbnail
19-06-2009

E-LED inbouwspots nieuw bij Lichtplaza/Lamponline.nl

Nieuwe generatie LED inbouw spots voorzien van de nieuwste Power LED's. Het unieke aan deze serie is dat deze zeer felle spots traploos en zonder gebrom en trillingen dimbaar zijn


LIRIO bij Licht en interieur plaza van Lichtplaza / LampOnline.nl thumbnail
17-06-2009

LIRIO bij Licht en interieur plaza

Een groot gedeelte van de winkels van Licht en interieur plaza en de website lamponline.nl is ingevuld met LIRIO. LIRIO by Philips biedt wereldwijd een complete collectie in eigentijds en Belgisch design aan. LIRIO by Philips brengt jarenlange ervaring in consumenten armaturen, design en verlichtingstechnologie samen. 


Our BrandL


Licht en interieur PLaza van Lichtplaza / LampOnline.nl thumbnail
27-05-2009

Licht en interieur PLaza

Licht en interieur plaza
Begonnen in 1997 in Almere als "Doe méér licht" en uitgegroeid tot de verlichtingsmegastores "Licht en interieur plaza" in Almere (1100m²) en Zaandam (800 m²).

Mede door de grote winkel oppervlaktes, en door het grote aantal leveranciers, wordt de zoek tocht naar goede verlichting erg makkelijk gemaakt.

Als u op de artikelen op onze site klikt komt u in onze web