Haartransplantatie in Turkije

Haartransplantatie in Turkije van Lucke Medicare

Door: Lucke Medicare  19-04-2012
Trefwoorden: Haartransplantatie Turkije, Haartransplantatie Istanbul, FUE in Istanbul

 

Wat is haartransplantatie?

Een haartransplantatie is een schoonheidsoperatie voor mensen die hun haar (gedeeltelijk) hebben verloren. Een transplantatie is een relatief eenvoudige operatie, die normaal gesproken vier tot zes uur duurt. Maar omdat onze patiënten meerdere behandelingen in één keer krijgen, duren onze behandelingen circa tien uur. De operatie vindt plaats onder lokale verdoving. Wilt u weten wat de behandeling precies inhoudt, klik dan voor meer informatie.

Het lijkt wellicht een ongewone beslissing om een haartransplantatie in Turkije te ondergaan. Toch biedt de keuze voor Istanbul een aantal zeer belangrijke voordelen:

* Korte behandelduur
In Turkije wordt de behandeling in één dag gedaan. Op deze dag worden circa 3500 grafts geplaatst. Dit is een lange dag, maar daarna bent u klaar en kunt u gaan genieten van uw nieuwe haar.

* Lage kosten
De kosten bij Lucke MediCare zijn laag, doordat wij scherpe afspraken hebben kunnen maken met het ziekenhuis. Vergelijkbare bedrijven vragen het drievoudige tarief.

* Kwaliteit
Lucke Medicare werkt samen met een zeer gerenommeerde arts, die speciaal is opgeleid voor het uitvoeren van haartransplantaties. Deze arts is aangesloten bij de , en is tijdens de operatie altijd aanwezig.

Trefwoorden: FUE in Istanbul, FUE in Turkije, FUE Methode, Haartransplantatie Istanbul, Haartransplantatie Turkije,

Andere producten en diensten van Lucke Medicare

IVF in Turkije van Lucke Medicare thumbnail
19-04-2012

IVF in Turkije

IVF behandeling in Turkije PESA, MESA, TESE, Micro Tese, PGD en Assisted Hatching Cem Demirel gerenommeerde arts memorial ziekenhuis