IVF in Turkije

IVF in Turkije van Lucke Medicare

Door: Lucke Medicare  19-04-2012
Trefwoorden: Assisted Hatching, ICSI in Istanbul, ICSI in Turkije,

IVF behandeling in Turkije, ook PESA, MESA, TESE, Micro Tese, PGD en Assisted Hatching

Het lijkt wellicht een ongewone beslissing om een ivf behandeling in Turkije te ondergaan. Toch is dit een opkomende trend, omdat de keus voor Istanbul een aantal zeer belangrijke voordelen biedt.

* Geen wachtlijsten
Bij ons krijgt u bij geen enkele behandeling te maken met wachtlijsten. U kunt altijd binnen enkele weken worden geholpen, op een moment dat het ú uitkomt.

* U wordt altijd geholpen
In Nederland komt het steeds vaker voor dat artsen u niet de mogelijkheid bieden voor de behandeling die u nodig heeft. Bijvoorbeeld vanwege omstandigheden in uw persoonlijke situatie, of omdat u behandeld wordt in een ziekenhuis waar PGD niet mogelijk is (dit wordt in slechts drie ziekenhuis in Nederland aangeboden). Ook kunt u in veel ziekenhuizen in Nederland nog niet terecht voor micro-TESE, iets wat in Istanbul wel mogelijk in.

* Persoonlijke aandacht
Persoonlijke aandacht voor de patiënt staat bij de artsen en het ziekenhuispersoneel in Istanbul zeer hoog in het vaandel. U bent, anders dan in veel ziekenhuizen in Nederland, geen ‘nummer’. In de kliniek, het Memorial-ziekenhuis, werken drie fertiliteitsartsen. Er wordt naar gestreefd om uw controles en behandelingen zo veel mogelijk door een en dezelfde arts te laten uitvoeren, zodat u telkens een bekend gezicht ziet. U kunt daarnaast kiezen voor begeleiding van onze gastvrouw, die u wegwijs maakt in het ziekenhuis en u al uw vragen kan beantwoorden over uw behandeling. 

* Pijnbestrijding
De punctie - een noodzakelijk maar pijnlijk onderdeel van het ivf-traject - wordt in Turkije anders dan in Nederland gezien als een zware ingreep. De artsen kiezen er dan ook voor om goede pijnbestrijding te geven bij deze behandeling, een zogenaamd ‘roesje’.

Trefwoorden: Assisted Hatching, ICSI in Istanbul, ICSI in Turkije, IVF in Turkije, IVF Istanbul, Medisch toerisme Turkije, Microtese, Microtese in Istanbul, Microtese in Turkije, PGD, TESE in Istanbul, TESE in Turkije,

Andere producten en diensten van Lucke Medicare

Haartransplantatie in Turkije van Lucke Medicare thumbnail
19-04-2012

Haartransplantatie in Turkije

Veilig betrouwbaar gerenommeerde arts ISHRS aangesloten arts