Communicatie techniek

Communicatie techniek van NEWCASE AUDIOVISUALS

Door: NEWCASE AUDIOVISUALS  21-03-2011
Trefwoorden: Audiotechniek, Communicatie Systeem

Het Communicatie Systeem zorgt voor een snelle communicatie tussen de medewerkers op de winkelvloer en daarbuiten. Alle collega's die een headset dragen staan met elkaar in verbinding, op iedere plek op de winkel- of bedrijfsvloer.

Ook biedt het Communicatie Systeem de mogelijkheid om de klanten effectiever te woord te staan. Vragen van klanten kunnen onmiddelijk via het systeem worden gecommuniceerd en beantwoord. Ook nieuwe medewerkers en vakantiekrachten zullen met behulp van het Communicatie Systeem een stuk gemakkelijker hun weg vinden in de winkel of het bedrijf.

Het Communicatie Systeem bestaat uit;
-Teambox/ draagtas met clip
-Headset
-Bracket/laadstation

Optioneel:
-UPS
-Service unit
-Draagriem

Enkele praktijk voorbeelden:
-Aan de kassa en op de service afdeling is het snel verkrijgen van bijvoorbeeld prijsinformatie en/of voorraad informatie belangrijk.
-Wanneer het op een bepaalde afdeling druk is, kan op eenvoudige wijze assistentie worden gevraagd. Het management kan op een bepaald moment aan iedereen een mededeling doen of een vraag stellen. Door een druk op de knop is de manager in staat om een groot deel van de medewerkers gelijktijdig te bereiken.

Door het Communicatie Systeem wordt het stellen van vragen over de werkzaamheden minder tijdrovend. Men hoeft elkaar niet meer te zoeken. Via het Communicatie Systeem kunt u aangegeven waar u zich bevindt.

-Wanneer er een incident (bijv. ongeval of diefstal) voordoet, is het belangrijk om snel te kunnen inspelen op de situatie. Met het Communicatie Systeem is het mogelijk om met een druk op de knop alle mederwerkers tegelijkertijd te bereiken.

Het dagelijks gebruik van het Communicatie Systeem leidt tot efficientie;
-minder heen en weer lopen, dus tijdwinst
-minder zoeken, dus tijdwinst
-veilig gevoel
-snel kunnen inspelen op vragen van de klant en andere collega's

Bij toepasingen in logistieke- of productie omgevingen gelden vrijwel dezelfde voordelen bij gebruik van het Communicatie Systeem. Communicatie en snelheid zijn hier de belangrijkste factoren. 

Trefwoorden: Audiotechniek, Communicatie Systeem