Vergadersystemen

Door: NEWCASE AUDIOVISUALS  21-03-2011
Trefwoorden: Audiotechniek, Vergadersysteem

Voor vergadersystemen heeft NEWCASE audiotechniek een infrarood vergadersysteem met excellente geluidskwaliteit. Diverse opstellingen en configuraties zijn eenvoudig te realiseren.

Niet afluisterbaar door infrarood communicatie. Het systeem is bestand tegen interferentie en afluisteren door derden. Daardoor is het tevens mogelijk gelijktijdig meerdere vergadersystemen in aangrenzende ruimten te gebruiken.

Eenvoudige installatie.
Infrarood communicatie betekent dat vergadertoestellen niet meer onderling met kabels dienen te worden verbonden. Het systeem kan daardoor snel worden opgezet, zonder omslachtige bekabeling.

Flexibele aanpassing bij verandering van het aantal deelnemers.
Per systeem kunnen tot 96 voorzitter-en/of deelnemer toestellen worden gebruikt. De draadloze vergadertoestellen maken elke vergaderopstelling mogelijk. Daarbij kan het systeem snel en eenvoudig worden aangepast naar het aantal deelnemers.

Compacte lichtgewicht vergadertoestellen.
Elk toestel is voorzien van een ingebouwde luidspreker en spreektoets. Zwanenhalsmicrofoons met een LED-ring zijn in twee lengtes beschikbaar. Bij het indrukken van de spreektoets licht ter indicatie de LED-ring op. De microfoon kan worden afgenomen, zodat minder ruimte nodig is bij het opbergen.

Perfecte verstaanbaarheid en mogelijkheid tot opname.
Elk vergadertoestel is voorzien van een ingebouwde luidspreker met een perfecte verstaanbaarheid. De centrale unit is voorzien van een uitgang voor opname.

Voeding naar keuze.
De voorzitter en/of deelnemers toestellen worden gevoed uit oplaadbare lithium-ion accu's of via een 9V DC netadapter. Acht lithium-ion accu's kunnen gelijktijdig in vijf uur worden opgeladen.

Extra eigenschappen.
-Het voorzitterstoestel beschikt over een prioriteitstoets waarmee alle overige deelnemers kunnen worden overruled.
-Indien op de centrale unit microfoon- of andere apparatuur is aangesloten, wordt deze weergegeven via de luidsprekers van alle vergadertoestellen.
-Twee zwanehalsmicrofoons types zijn beschikbaar; de standaard microfoon met een lengte van 368mm en een lange uitvoering van 518mm.
-Naast plafond- en wandmontage kan een infrarood zender/ontvanger unit tevens op een microfoonstatief worden gemonteerd.

Trefwoorden: Audiotechniek, Vergadersysteem