Innovatief zich automatisch kerend schrobdek

Innovatief zich automatisch kerend schrobdek van Nilfisk BV

Door: Nilfisk BV  28-06-2011
Trefwoorden: Reinigen, Schrobmachine, Nilfisk

Nieuw schrobdek

De Nilfisk SC350 schrobzuigmachine staat voor een volledig nieuwe manier van denken over compacte schrobzuigmachines. Deze Nilfisk batterij aangedreven schrobzuigmachine beschikt over een uniek automatisch omkerend schrobdek met een geïntegreerde zuigmond. Dit concept zorgt ervoor dat de Nilfisk SC350 zowel vooruit als achteruit volledig kan reinigen, dus schrobben en de vloer droogzuigen.


Water besparen

Het nieuweautomatischomkerendeschrobdek met geïntegreerdezuigmondmaakt het mogelijkom in allerichtingente  werken. Doordat het water tijdens het reinigenonder het schrobdekblijftgaat het waterverbruikomlaag.

Tezamen met een compact ontwerp en de goede manoeuvreerbaarheid kan de gebruiker zelfs moeilijk toegankelijke ruimten reinigen. Schoonmaken gaat sneller, beter en gemakkelijker.


Overdag reinigen

Het ontwerp draagt ook bij aan een laag geluidsniveau voor het reinigen overdag en in geluidsgevoelige omgevingen.


Borsteldruk

De hogeborsteldruk, tot wel 27 kg zorgtvooruitstekendereinigingsresultaten. De efficiëntezuigmotorzorgtvooreen perfect drogevloerna het schrobben.


Eenvoudig in gebruik

Daarnaast is dit een machine die echt direct klaar is voor gebruik. Voor het gebruik van de Nilfisk SC350 is geen uitgebreide training nodig. Alle onderdelen zijn direct bereikbaar zonder gebruik van gereedschap waardoor onderhoud snel en eenvoudig wordt.

De standaardmeegeleverdeingebouwdeladermaakt de machine nogflexibeler in gebruik. De accu’skunnenwordenopgeladenwaar en wanneerdatnodig is

Trefwoorden: Dweilmachine, Nilfisk, Onderhoud Van Harde Vloeren, Reinigen, Schrobmachine, Schrobzuigmachine, Vloeren Reinigen,

Ander nieuws en updates van Nilfisk BV

Sneller en effectiever reinigen van krappe ruimten van Nilfisk BV thumbnail
01-10-2015

Sneller en effectiever reinigen van krappe ruimten

De nieuwe SC100 is het eerste rechtopstaande model schrobzuigmachine van Nilfisk, ontwikkeld om reiniging van moeilijk toegankelijke ruimten effectiever te maken.


13-09-2013

Nilfisk-CFM wordt Nilfisk

Het merk Nilfisk-CFM gaat verder onder de merknaam Nilfisk