Noverraz Orthodontie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kroonprinsstraat 1 , 1312 BE Almere, Flevoland

E-mail

Over Noverraz Orthodontie

Een orthodontist is één van de twee soorten tandarts-specialisten. (de andere is de kaakchirurg). Een orthodontist heeft zich na de opleiding tot tandarts gespecialiseerd in orthodontie (gebitsregulatie. Een orthodontist wordt soms ook wel ‘beugeltandarts' genoemd. Orthodontisten werken uitsluitend met beugels en houden zich niet bezig met het vullen van gaatjes of het maken van kunstgebitten.

Waarom ga je naar een orthodontist?

Dat doe je als je tanden ver naar voren of scheef staan. Ook kan het zijn dat je tanden en kiezen niet goed op elkaar passen. De orthodontist kan er voor zorgen dat je tanden en kiezen rechter komen te staan. Dan kun je je gebit beter poetsen. En rechte tanden zien er ook mooier uit!

Wat doet een orthodontist?

De orthodontist kijkt eerst hoe scheef je tanden en kiezen staan. Soms ben je nog te jong voor een beugel. Als je wel aan een beugel toe bent, moet je happen in een pasta met een lekkere smaak. Ook maakt de orthodontist röntgenfoto's en gewone foto's van je gebit. Als hij precies weet welke beugel het beste voor je is, wordt de beugel gemaakt. Een beugel wordt meestal iedere maand bijgesteld. Een orthodontische behandeling duurt ongeveer twee jaar. Daarna krijg je nog (nacht)beugels om je tanden en kiezen zo goed mogelijk in de nieuwe stand vast te laten groeien.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Oral Surgeons

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Noverraz Orthodontie in Kroonprinsstraat 1, Almere Flevoland 1312 BE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Almere Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Almere Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Almere Flevoland, 1312 BE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825343]