Bustier lingerie

Bustier lingerie van Pleasure2wear

Door: Pleasure2wear  14-04-2011
Trefwoorden: Catalogus Winkelen, Lingerie, Kleding en accessoires

 

Onze bustiers zijn met name op de markt gebracht als fashion bustier, het verschil zit vaak in de baleinen.
De corrigerende bustier of korset is vaak wat steviger door het gebruik van stalen baleinen in plaats van kunststof, dit maakt het draag comfort van de fashion bustiers groter wat als prettig wordt ervaart. Een combinatie van staal en kunststof baleinen in een bustier vindt ook vaak plaats, met name in de wedding bustiers.

Wij hebben de keus uit vele modellen, waaronder de “bustier outfits”, de french lace (burlesque), de trendy en nog vele andere soorten. Ook voor onder uw trouwjurk heeft Pleasure2wear de juiste bustier, daarbij de juiste panty kousen en kanten handschoenen, kortom de “finishing Touch”.
Pleasure2wear richt zich ook op de avond en nachtmode oftewel de Night Dresses, ook wel peignoirs genoemd. Deze peignoirs verkopen wij in verschillende stijlen, waaronder de kimono look, maar ook de "Well-dressed" peignoirs. De meeste peignoirs of kimono’s zijn gemaakt van satijn wat heerlijk zacht aanvoelt op de huid, daarbij prachtig afgewerkt met kant.

Voor de liefhebber zijn er ook verschillende accessoires te verkrijgen waaronder prachtige fascinators welke weer mooi te combineren zijn met onze bustiers.

Trefwoorden: Catalogus Winkelen, Dames Kleding, Kleding en accessoires, Lingerie, Nachtkleding