Rijschool Toplicence

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dichterhof 38 , 1315 LN Almere, Flevoland

E-mail

Over Rijschool Toplicence

Welkom op de site van Autorijschool Toplicence gevestigd in Flevoland en omstreken. Wij willen je graag van dienst zijn om je zo snel en efficiënt mogelijk te helpen aan je rijbewijs. Wij bestaan al 31 jaren en verzorgen 10 daagse spoed en reguliere opleidingen
B. rijbewijs. Veder hebben wij een weekend theorie cursus waarvan je al snel kan op gaan voor het theorie examen. 2toDrive
leerlingen zijn ook van harte welkom. Ben je reeds 16,5 jaar dan mag je al beginnen met je rijopleiding, zodat jij al met je 17e jaar je rijexamen mag doen. Bij ons staat een goede service en garantie hoog in het vaandel en garanderen wij je jouw rijbewijs door onze unieke werkwijze. Wij streven er naar dat alvorens jij van ons afscheid gaat nemen jij eerst je rijbewijs in handen hebt, om veilig aan het hedendaagse verkeer deel te kunnen nemen. Wij geven les in leuke en degelijke lesauto's van het merk: Polo Blue Motion van een recent bouwjaar. Het zijn heel leuke auto's om mee te leren auto rijden, omdat ze zeer betrouwbaar zijn met een goed zicht naar voren waarvan de stoelen en het stuur in de hoogte verstelbaar zijn. Bij ons in de auto wordt er niet gerookt zodat de sfeer en de lucht in de auto van zeer goede kwaliteit is. Natuurlijk nemen wij ook rokers aan maar alleen wordt er tijdens het rijden niet toegestaan dat er mag worden gerookt in de auto. Alvorens je gaat beginnen met de rijopleiding wordt er eerst van je gevraagd om een rijproef af te leggen, zodat wij een goed beeld van jouw kunnen krijgen van wat je wel of nog niet kan, waardoor wij in staat zijn om je een op maat afgesneden lespakket te kunnen aan bieden. Aanmelden vindt plaats via het aanmeldformulier op onze website, maar je mag ook zelf even bellen om je persoonlijk op te geven. Verder wens ik je heel veel succes met je rijopleiding bij Rijschool Toplicence, want je hebt een goede keuze gemaakt om door ons te worden opgeleid voor het rijbewijs.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Rijschool-Toplicence-456431444548285/
Twitter: https://twitter.com/RToplicence

Categorieën: Driving Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Almere Flevoland

Is Rijschool Toplicence in Dichterhof 38, Almere Flevoland 1315 LN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Losse Rijles diensten in Almere Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Almere Losse Rijles per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Almere Flevoland, 1315 LN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824328]