Roche Diabetes Care Nederland BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Transistorstraat 41 , 1322 CK Almere, Flevoland

E-mail

Over Roche Diabetes Care Nederland BV

Over Roche Diabetes Care

Roche Diabetes Care is een pionier in de ontwikkeling van de bloedglucose monitoringsystemen en een wereldwijde marktleider voor diabetes management systemen en diensten. Al meer dan 40 jaar, heeft het merk Accu-Chek zich ten doel gesteld om mensen met diabetes in staat te stellen om een zo normaal en actief mogelijk leven te leiden en professionals in de gezondheidszorg in staat te stellen om de conditie van hun patiënten op een optimale manier te managen.
Het Accu-Chek portfolio biedt mensen met diabetes en hun zorgverleners innovatieve producten en impactvolle oplossingen voor een gemakkelijke, efficiënte en effectieve behandeling van diabetes. Dit omvat bloedglucosemeters, insulinepompen, prikpennen, data management systemen en educatieve programma's, die bijdragen aan een verbeterde medische uitkomst.

Voor meer informatie: www.accu-chek.nl.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/accuchek_nl

Categorieën: Medical Products, Equipment & Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Roche Diabetes Care Nederland BV in Transistorstraat 41, Almere Flevoland 1322 CK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Almere Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Almere Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Almere Flevoland, 1322 CK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824144]