Seemotion coaching

Afdrukken

Is Seemotion coaching incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Peppengouw 210 , 1351 NR Almere, Flevoland

E-mail

Over Seemotion coaching

Seemotion coaching uit Almere levert persoonlijke ontwikkeling, team ontwikkeling en organisatie ontwikkeling trajecten. Daarnaast kunt u terecht voor 1 op 1 coaching. Hetzij personal coaching of zakelijke coaching.

Alle trainingen, workshops en coach-trajecten zijn gericht op het creëren van beweging vanuit de kern. Alleen vanuit een intrinsieke motivatie om te verbeteren ben je namelijk in staat om blijvende verandering te bewerkstelligen. Geen standaard werk dus. Wat dan wel? Persoonlijke gesprekken met een betrokken coach en praktische oefeningen die zijn toegespitst op jouw drijfveren. Met als resultaat: inzicht in wat je hier gebracht heeft en kennis hoe je vanaf nu verder kunt komen.

Beweging creëren vanuit de kern Dat is waar het bij ons om draait. Intrinsieke motivatie om te verbeteren, om verder te komen. Immers, Wat je hier gebracht heeft brengt je niet naar daar. Onze trainingen, workshops en coach trajecten zijn altijd gericht op het creëren van beweging vanuit de kern. Immers alleen vanuit het aanspreken van intrinsieke waarden is men in staat om blijvende verandering te bewerkstelligen. Dit betekent dat wij nooit standaard werk leveren maar altijd naar aanleiding van een gesprek optimaal maatwerk leveren toegespitst op het gewenste resultaat en individuele drijfveren. Weten wat wij voor jou kan betekenen.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Bij Seemotion staat ieder traject op zichzelf, omdat dit volledig is gericht op de coachee en wat hij of zij nodig heeft. Het doel? Een blijvende verandering teweeg brengen. Hoe kom je daar? Door te leren leren.

Kaart

Producten en diensten

Visie ontwikkeling

08-06-2016

Visie ontwikkeling Creatief Workshop Van visie naar strategie


Management ontwikkeling

08-06-2016

Management ontwikkeling Coaching Visie workshops Organisatie verandering


Organisatie opstellingen

08-06-2016

Organisatie opstellingen Team opstellingen Coaching opstellingen Bert Hellinger


Leiderschapsontwikkeling

08-06-2016

Leiderschapsontwikkeling Training Coaching Workshops


Team ontwikkeling

08-06-2016

Team coaching Team workshops Team interventies Team building Nieuwe teams Samengevoegde teams Bestaande teams


Coaching

08-06-2016

Team coaching Personal coaching Executive coaching Loopbaan coachingIs Seemotion coaching in Peppengouw 210, Almere Flevoland 1351 NR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Almere Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Almere Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Almere Flevoland, 1351 NR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814108]