Fine Art Zakelijk Portretfotografie

Fine Art Zakelijk Portretfotografie van Shanna Hillebrand Photography

Door: Shanna Hillebrand Photography  07-02-2016
Trefwoorden: Portret Fotografie, Bedrijfsfotograaf, Professionele Fotograaf

Geïnspireerd op de portretten van eerder genoemde meesters uit de Gouden Eeuw, creëer ik luxe & stijlvolle portretten. De portretten kenmerken zich door hun klassieke en tijdloze stijl, waardoor jouw karakter en uitstraling alle ruimte krijgen. Voorafgaand aan het maken van het portret leer ik jou graag beter kennen. Op deze manier kan ik jou adviseren bij de aan te nemen houding, gezichtsuitdrukking en styling, maar ook over de afwerking van het portret. Na de fotoshoot, het selecteren en bewerken van het portret ga ik aan de slag met de afwerking. Gebaseerd op wie jij bent en waar het portret komt te hangen verzorg ik een unieke afwerking van jouw portret. Hoe dit er uit ziet? Dat kan van alles zijn. Een oude diaviewer opgeknapt en voorzien van jouw portret. Een vintage lijst voorzien van nieuw kleurloos (of museum) glas en print op door mij persoonlijk geselecteerd Fine Art papier... "Persoonlijk succes mag gezien worden!" Wat krijg je? Een Fine Art Zakelijk Portret is een compleet pakket van fotoshoot tot afwerking. Naast de ervaring houd je er ook een uniek en persoonlijk stukje fotokunst aan over. Het pakket bestaat uit: - Fotoshoot (studio of op locatie indien mogelijk) - Beeldselectie & bewerking - Fine Art print op persoonlijke geselecteerd papier - Unieke afwerking (lijst, liquid gloss, projectie etc.) van museale kwaliteit - Certificaat van Authenticiteit Cadeau Gaat er iemand met pensioen of wordt er een bijzonder jubileum gevierd? Dan is een memorabel cadeau op zijn plaats. Met een Fine Art Zakelijk Portret bent u verzekerd van een persoonlijk en origineel cadeau. Aangezien elk persoon anders is varieert het eindproduct. Een Fine Art Zakelijk Portret is hiermee maatwerk. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn en de kosten van jouw wensen? Neem dan meteen even contact op. Ik neem graag alles met je door!

Trefwoorden: Bedrijfsfotograaf, Fine Art Fotograaf, Portret Fotografie, Professionele Fotograaf, Zakelijk portret,

Contact Shanna Hillebrand Photography

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Shanna Hillebrand Photography

07-02-2016

Fotomarketing

Jouw (potentiële) klanten een goed beeld te geven van jouw bedrijf kan uitstekend met een fotoreportage. Met een zorgvuldig samengestelde compilatie van foto’s kun je als bedrijf jouw klanten nader kennis laten maken met jouw bedrijf, de medewerkers en jullie manier van werken.


Social Media Portretfotografie van Shanna Hillebrand Photography thumbnail
07-02-2016

Social Media Portretfotografie

Een angst van online “shoppers” is dat een bedrijf niet betrouwbaar is of zelfs helemaal niet bestaat. Een ‘gezicht’ geven