Baanbrekend voorraadbeheersysteem voor zelfstandig detaillisten

Baanbrekend voorraadbeheersysteem voor zelfstandig detaillisten van Specialist Retail Systems

Door: Specialist Retail Systems  19-05-2006
Trefwoorden: Sport, Verlichting, Boeken

Zelfstandige detaillisten hoeven geen afweging meer te maken of ze wel of niet een duur en ingewikkeld softwarepakket voor de backoffice zullen kopen. Met StoreInfo van SRS krijgen ze voor het laagst denkbare tarief, een supersnel, altijd up-to-date en realtime te managen abonnement op het meest eenvoudige én complete voorraadbeheerpakket dat er nu is.

Voorraadregistratie, automatische artikelinformatie updates van de leveranciers, bestellingen plaatsen, prijskaartjes printen en natuurlijk het afrekenen en een crm-pakket: al deze faciliteiten zijn op de meest eenvoudige manier beschikbaar met StoreInfo, gekoppeld aan het eigen kassasysteem. Zelfs iemand met nauwelijks kennis van automatisering kan met dit simpele, maar toch zo complete pakket de backoffice van zijn/haar winkel in orde houden.

Snel actueel via internet
Door de verspreiding via het internet is StoreInfo een supersnel maar ook zeer actueel backoffice systeem. Waar men ook ter wereld is, overal kan de administratie gevolgd en bijgehouden worden. Bovendien is het op deze manier een goedkoop alternatief voor de gespecialiseerde softwarepakketten die nu in de non-food branche worden gebruikt. De aanschafprijs van zo’n standaard pakket is al snel duizenden euro’s en daar bovenop komen nog de jaarlijkse kosten van onderhoud, nieuwe releases en het gebruik van de (vaak onbereikbare) helpdesk.
Op StoreInfo neemt de detaillist een abonnement en dat kost maar 50 euro per maand. Er wordt alleen betaald voor de gebruikte dataopslag. Het is een behoorlijke besparing. StoreInfo wordt telkens als dat opportuun is uitgebreid met licentievrije functionaliteiten. Zo blijft de detaillist altijd zonder meerkosten verzekerd van de laatste techniek om de backoffice te organiseren. De verbinding via internet is zeer goed beveiligd, op het niveau dat ook financiële instellingen gebruiken.

Ook voor complexere retailnetwerken
Swarovski Benelux heeft onlangs voor haar 300 dealers in de Benelux een platform gecreëerd op basis van StoreInfo. Voor Luc Steenvoorden, Manager Architecture Retail, is StoreInfo het meest eenvoudige en complete pakket dat hij ooit gezien heeft. ‘What you see, is what you get, er zitten geen verborgen functionaliteiten in die het voor een drukke, maar ook minder ict-ervaren detaillist al snel te ingewikkeld maakt. Met dit pakket kunnen zowel onze dealers met shop in shops, de Zelfstandige die een Swarovski Boutique in eigendom voert als onze eigen winkels heel goedkoop en snel werken. Bij elk artikelnummer staat bijvoorbeeld ook een foto, dat is zo efficiënt. Het is een indrukwekkend pakket, we hebben het zelfs aan Swarovski voor het wereldwijde netwerk voorgesteld.’

Compatible met elk kassasysteem
StoreInfo kan aan elk kassasysteem gekoppeld worden. Maar om optimaal van de internetfaciliteit gebruik te kunnen maken, heeft SRS een al net zo eenvoudig als functioneel afrekenpakket voor de kassa ontwikkeld: StorePos. Het is géén internetkassa, want het kan ook stand alone functioneren, het maakt alleen gebruik van de communicatiemogelijkheden van het internet. StorePos omvat naast de standaard afrekenfuncties een geïntegreerd LCD klantendisplay waarop ook eenvoudig informatie over het artikel, de collectie en de formule weergegeven kan worden. De StorePos licentie kost eenmalig 398 euro.

StoreInfo
• Kost 50 euro per maand
• Heeft geen opzegtermijn
• Maakt gebruik van de laatste technologieën
• Biedt een gratis geïntegreerd loyaltiepakket met of zonder klantenkaart
• Is ook geschikt voor bedrijven met meerdere filialen
• Maakt elke dag back-ups en is geïnstalleerd op de modernste computersystemen
• Is eenvoudig bedienbaar
• Draait inmiddels met succes bij gebruikers in de modebranche, maar ook bij Swarovski en Nuon

Voor meer persinformatie en toelichting kunt u contact opnemen met Willem Koster van Special Retail Systems, Camerastraat 25, 1322 BB Almere, telefoon 036-5487030, e-mail: [email protected], www.storeinfo.nl

Trefwoorden: Afrekenen, Barcode, Boeken, Broeken, Crm, Gereedschap, Jassen, Juweliers, Kado, Kassa, Kleuren, Kristal, Lampen, Lingerie, Logistiek, Maten, Mode, Pos, Schoenen, Sport, Swarovski, Verlichting

Contact Specialist Retail Systems

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share