Sub Rosa Tarot nu ook voor beurzen, evenementen en feesten

Sub Rosa Tarot nu ook voor beurzen, evenementen en feesten van Sub Rosa Tarot

Door: Sub Rosa Tarot  09-07-2009
Trefwoorden: Entertainment, Theater, Maatwerk

Al meer dan 10 jaar leg ik de Tarotkaarten voor iedereen die een dieper inzicht wil krijgen in een vraag of situatie. Sinds afgelopen november ben ik begonnen met Sub Rosa Tarot. In de afgelopen maanden is het aantal privé boekingen flink opgelopen, maar ik krijg ook steeds meer aanvragen voor evenementen en feesten. Afgelopen april heb ik Tarotkaarten gelegd op de opening van de expositie van Meschac Gaba in museum De Paviljoens in Almere. Dit heeft mij doen besluiten om mijzelf ook op de professionele markt aan te bieden.Vanwege mijn professionele en serieuze aanpak zal ik als Tarotlezeres prima passen op een beurs of evenement om traffic te genereren of vast te houden. Door mijn jarenlange ervaring in het theater kan ik echter ook worden ingezet als Waarzegster met een theatrale insteek op bruiloften en personeelsfeesten.

Tarotlezeres

De Tarot is de spiegel van uw eigen persoonlijkheid. De antwoorden van de kaarten geven inzicht in wie u bent, wat uw mogelijkheden zijn en lichten een tipje van de sluier van de toekomst op. De Tarotlezeres maakt het voor uw gasten/bezoekers mogelijk een avond vol mysterie en inzichten te beleven. Laat uzelf verbazen en betoveren door de kaarten. Bent u klaar voor de toekomst? Het wordt in ieder geval een avond om niet te vergeten en om nog lang over na te praten.

Afhankelijk van het aantal aanwezigen zijn er diverse mogelijkheden. Bij een korte kaartlegging kunnen zoveel mogelijk gasten kennismaken met de mysterieuze wereld van de Tarot. Ook is het mogelijk een kort Tarotconsult per persoon te geven van ca. 10 minuten. Hierdoor kan er dieper op de vraag of situatie worden ingegaan. Aankleding kan naar wens met een serieuze insteek of een theatraal uitgangspunt.

Hoe werkt deze Tarotlezeres? Tijdens een feest of evenement heeft zij een plekje nodig waar een tafel en twee of drie stoelen kunnen staan. In verband met de verstaanbaarheid, is een rustig plekje belangrijk.

Meer mogelijkheden en prijzen zijn op te vragen door een e-mail te sturen naar [email protected]

Hartelijke groeten,

Linda
Sub Rosa Tarot

www.subrosatarot.nl

Trefwoorden: Artiestenbureau, Beursentertainment, Beurzen, Bezoekers, Borrel, Bruiloft, Consult, Entertainment, Evenementen, Feesten, Inzicht, Maatwerk, Organisatie, Paranormaal, Personeelsfeest, Receptie, Seminar, Spiritueel, Tarot, Tarotkaarten, Tarotlezeres, Theater, Vrijgezellenfeestje, Waarzegster,