Tarot kaarten leggen tijdens vriendinnenavonden, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsevenementen

Tarot kaarten leggen tijdens vriendinnenavonden, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsevenementen van Sub Rosa Tarot

Door: Sub Rosa Tarot  07-03-2012
Trefwoorden: Entertainment, Evenementen, Vriendinnenuitje

TAROTAVOND Wil je samen met je vriendinnen een bijzondere avond beleven? Sub Rosa Tarot biedt spiritualiteit met beide benen op de grond. Na een korte introductie van de tarot, krijg je een persoonlijk tarotconsult. Op een warme, open en originele wijze worden de tarotkaarten voor jou vertaald naar inzichten in je verleden, een heldere blik op je huidige situatie en kun je alvast een kijkje nemen in de nabije toekomst. Zo kom je meer over jezelf en over je vriendinnen te weten. Het wordt in ieder geval een avond om niet te vergeten en nog lang over na te praten.
 
TAROTCURSUS Het geheim van de tarot is dat iedereen het kan leren. Je hoeft er geen speciale spirituele gave voor te hebben. Sterker nog, het werken met de tarotkaarten helpt je om in contact te komen met je intuïtie en beter te kunnen luisteren naar je innerlijke stem of zelfs naar die van je eigen gids. Wil jij weten hoe je de tarot kunt gebruiken als een spiegel van je eigen onderbewuste? In september gaat er weer een nieuwe tarotcursus in Almere van start. Tijdens deze cursus van 6 avonden maak je op een laagdrempelige manier kennis met de Rider Waite tarotkaarten, diverse legmethoden, de techniek en de ethiek van het geven van tarotconsulten en hoe je de kaarten kunt gebruiken om een dieper inzicht te krijgen in je eigen situatie. De avonden zijn van 19.30 - 21.30 uur. De prijs voor de complete cursus is 185 euro. Dit is inclusief cursusboek, Rider Waite tarotkaarten en koffie/thee op de avonden. Aanmelden kan via email: info@subrosatarot.nl  

TAROTLEZERES EVENTS Wil je Sub Rosa Tarot boeken voor een (vrijgezellen)feest of (bedrijfs)evenement? Mogelijkheden en prijzen zijn op te vragen via de e-mail.

Trefwoorden: Beursentertainment, Entertainment, Evenementen, Homeparty, Tarotkaarten, Tarotlezeres, Vriendinnenuitje, Waarzegster,

Andere producten en diensten van Sub Rosa Tarot

11-01-2011

Tarotconsulten voor particulieren en Tarotlezeres/Waarzegster voor bedrijfsevenementen

Tarotavond of middag Als Tarotlezeres kom ik bij jou thuis (in Almere e.o.) om de Rider Waite Tarotkaarten te leggen.


Sub Rosa Tarot nu ook voor beurzen, evenementen en feesten van Sub Rosa Tarot thumbnail
09-07-2009

Sub Rosa Tarot nu ook voor beurzen, evenementen en feesten

Al meer dan 10 jaar leg ik de Tarotkaarten voor iedereen die een dieper inzicht wil krijgen in een vraag of situatie. Sinds afgelopen november ben ik begonnen met Sub Rosa Tarot. Afgelopen april heb ik Tarotkaarten gelegd op de opening van de expositie van Meschac Gaba in museum De Paviljoens in Almere. Dit heeft mij doen besluiten om mijzelf ook op de professionele markt aan te bieden.