Betapress tekent overeenkomst voor klantprocessen met Unamic/HCN

Betapress tekent overeenkomst voor klantprocessen met Unamic/HCN van Unamic/hcn

Door: Unamic/hcn  26-02-2009

Betapress, de full servicepartner voor de distributie en trade marketing van tijdschriften in Nederland, heeft een overeenkomst van 3 jaar gesloten met Unamic/HCN Interim & Training om klantprocessen binnen de Betapress abonnementenorganisatie verder te optimaliseren.

Onderdeel van de overeenkomst is het plaatsen van een Interim Contact Center Manager en een aantal stafmedewerkers op locatie bij Betapress in Gilze die de organisatie gaan ondersteunen bij de vernieuwing en uitvoering van klantprocessen. Bijzonder aan deze samenwerking is dat Unamic/HCN tevens als Technology Service Provider zal optreden en haar communicatieplatform Interactive Intelligence bij Betapress zal gaan uitrollen. “Deze combinatie van mensen, consulting en technology op een inhouse locatie is uniek in onze business.” aldus Geert-Jan Vintges, directeur Business Development bij Unamic/HCN.

De afgelopen jaren heeft Betapress niet alleen fors geïnvesteerd in het verder verbeteren van haar logistieke processen maar vooral ook hard gewerkt aan de verdere professionalisering van haar commerciële processen en werkwijze, zowel richting uitgevers als retailers. Directeur Peter Brouwer ziet de samenwerking met Unamic/HCN als een logisch vervolg op deze inspanningen: ”Betapress heeft in de afgelopen jaren haar marktaandeel in de losse verkoop sterk vergroot, ook op het gebied van abonnementenservice willen wij samen met Unamic/HCN een sterke groei gaan realiseren. Uitgevers zullen zich steeds meer gaan toeleggen op hun core business, uitgeven. Vooral commerciële trajecten zullen worden uitbesteed en deze zijn bij Betapress in goede handen ”

Over Betapress
Uitgevers uit binnen- en buitenland vinden in Betapress een full servicepartner voor de distributie en trade marketing van hun tijdschriften in Nederland. Onder regie van Betapress vindt een breed scala tijdschrifttitels hun weg naar zo’n 9.000 verkooppunten en de abonnees. Een markt waarin Betapress in de dertig jaar van haar bestaan een leidende positie heeft weten te verwerven.
Naast tijdschriften houdt Betapress zich ook bezig met de distributie van aanverwante productcategorieën zoals boeken, agenda’s en kalenders, trading cards, en CD’s & DVD’s.

Over Unamic/HCN
In zowel de business-to-consumer als de business-to-business markt ondersteunt Unamic/HCN, vanuit haar vestigingen in de Benelux of offshore locaties in Turkije en Suriname, bedrijven bij het verhogen van omzet en rendement uit klantprocessen. Unamic/HCN organiseert zich rondom haar klanten waardoor iedere opdrachtgever, groot of klein, alle aandacht krijgt van dedicated Client Teams. De dienstverlening van Unamic/HCN bestaat onder andere uit het voor opdrachtgevers uitvoeren van multi-channel klantcontacten, activiteiten op het gebied van billing, backoffice en credit management, onsite ondersteuning, offshoring en interim management & training. Ook het overnemen van personeel en/of het uitvoeren van de werkzaamheden op de locatie van de opdrachtgever behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie en/of interviews neemt u contact op met:
Dhr. Ariën Westmaas, Marketing & Communicatie Manager Unamic/HCN
Telefoon: +31-(0)36-545 9147 E-mail: [email protected]