UNAMIC/HCN GENOMINEERD VOOR FD GAZELLEN AWARD 2008

UNAMIC/HCN GENOMINEERD VOOR FD GAZELLEN AWARD 2008 van Unamic/hcn

Door: Unamic/hcn  10-10-2008

Unamic/HCN, actief op het gebied van Business Proces Outsourcing van klantprocessen, is genomineerd voor de FD Gazellen Award 2008. De prijs wordt voor het vijfde jaar op rij door het Financieele Dagblad per provincie uitgereikt aan de winnaars in de volgende drie categorieën: 'klein' (€ 100.000 - € 2 mln omzet), 'middelgroot' (€ 2 mln - € 30 mln omzet) en 'groot' (€ 30 mln omzet of meer).

Unamic, welke onlangs heeft aangekondigd samen te gaan met branchegenoot HCN uit Tilburg waaruit de combinatie Unamic/HCN is ontstaan, realiseerde over de afgelopen 3 jaar een omzetgroei van 206% en maakt daarmee grote kans de hoofdprijs in de wacht te slepen in de categorie ‘middelgroot’.

“Het voelt als een bekroning op onze groeistrategie en prestaties van de afgelopen drie jaar”, aldus Jeroen ten Haave, directeur Unamic/HCN. “Dit is een nominatie waar al onze medewerkers heel trots op mogen zijn.”

Uitreiking van de FD Gazellen Award 2008 vind plaats op dinsdag 18 november in het Provinciehuis te Utrecht.

Over Unamic/HCN
Unamic/HCN is actief op het gebied van Business Process Outsourcing van klantprocessen. Met tien vestigingen in de Benelux, drie offshore vestigingen (Paramaribo, Istanbul, Antalya) en twee onsite locaties bij opdrachtgevers is Unamic/HCN de grootste onafhankelijke partij op de Nederlandse markt en markleider op het gebied van offshore klantcontact. In zowel de business-to-consumer als de business-to-business markt ondersteunt Unamic/HCN bedrijven bij het verhogen van omzet en rendement uit klantprocessen. De dienstverlening van Unamic/HCN bestaat onder andere uit het voor opdrachtgevers uitvoeren van multi-channel klantcontacten, activiteiten op het gebied van billing, backoffice en collection, onsite ondersteuning, Offshoring en Interim Management & Training. Unamic/HCN heeft ongeveer 3000 medewerkers in dienst, behaalt jaarlijks 60 miljoen euro omzet, voert in 2 miljoen uur 15 miljoen calls per jaar, beantwoordt 1,2 miljoen e-mails en Unamic/HCN factureert en incasseert voor opdrachtgevers op jaarbasis 900 miljoen euro.

Voor meer informatie en/of interviews neemt u contact op met:
Dhr. Ariën Westmaas, Marketing & Communicatie Manager Unamic/HCN
Telefoon: +31-36-545 9147 E-mail: [email protected]