Gün Ozkara van Unique, Intercedente van het Jaar 2006

Gün Ozkara van Unique, Intercedente van het Jaar 2006 van Unique Uitzendburo

Door: Unique Uitzendburo  08-11-2006
Trefwoorden: Awards

Almere, 7 november 2006 – Gün Ozkara, intercedente bij Unique, is tijdens het Nationaal Flexdebat in Congrescentrum De Meervaart in Amsterdam uitgeroepen tot Intercedente van het Jaar 2006. Het is de derde keer dat deze prestigieuze titel is uitgereikt waarvoor uit een groot aantal aanmeldingen in eerste instantie tien intercedenten waren genomineerd. Deze tien sprongen eruit vanwege hun doorzettingsvermogen, relatiebeheer en gedrevenheid. Naar aanleiding van de beoordeling van de jury over de drie schriftelijke cases en het interview wist Gün uiteindelijk door te dringen tot de laatste drie finalisten. Na haar presentatie was Gün voor de jury en het publiek overduidelijk de Intercedente van het Jaar 2006.

De drie finalisten gaven voor een volle zaal en een achtkoppige jury, onder leiding van hoogleraar Paul Verhaegen van de Erasmus Universiteit Rotterdam, een afsluitende presentatie met als thema “Hoe bind je de flexwerker aan jouw organisatie?”. In haar presentatie wist Gün zowel het publiek als de jury unaniem te overtuigen. Gün dankt de overwinning vooral aan haar uitstraling en gedrevenheid. De vakjury was unaniem in haar oordeel, Gün’s totale presentatie had hen overtuigd: “Zij heeft laten zien dat ze op elk gebied boven de materie staat, daardoor past zij heel natuurlijk in de functie en is ze vooral heel authentiek.”

Gün is twee jaar geleden als intercedente bij Unique IJsselstein begonnen en zit momenteel in een loopbaantraject voor sales intercedent. Gün Ozkara: “Het is natuurlijk super om nummer één te worden, niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn collega’s bij Unique die me ondersteund hebben.”

Michel de Lassacquère, Algemeen Directeur van Unique: “Wij zijn ontzettend trots dat de Intercedente van het Jaar, iemand van Unique is. Het onderschrijft precies ons streven om te zorgen dat Unique een organisatie is waar mensen graag werken en daarom heel goed tot hun recht komen. Gün is voor mij uniek net als alle andere medewerkers van Unique.”

Trefwoorden: Awards