Michel de Lassacquère nieuwe Algemeen directeur Unique

Michel de Lassacquère nieuwe Algemeen directeur Unique van Unique Uitzendburo

Door: Unique Uitzendburo  27-03-2006
Trefwoorden: Uitzendbureaus, Personalia

Almere, 27 maart 2006 --- Unique, onderdeel van USG People NV, heeft Michel de Lassacquère benoemd tot Algemeen directeur. Michel de Lassacquère, tot maart Algemeen directeur van USG Capacity, is geen onbekende van Unique. Tussen 1991 en 1999 vervulde hij diverse functies bij Unique waaronder die van vestigingsmanager en Manager Additionele diensten. In de laatste functie was hij ondermeer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van detachering, outplacement en loopbaanbegeleiding. Tussendoor maakte hij een uitstap naar het beursgenoteerde IT-detacheringsbedrijf Parity. Daar vervulde hij de functie van Europees directeur.

Michel de Lassacquère zal zich gaan richten op het ontwikkelen van Unique naar de leukste en best renderende organisatie binnen de branche. Aandacht voor de persoonlijke eigenschappen van kandidaten en specialistische kennis van de markten van de klanten vormen daarbij de peilers. Daartoe ontwikkelt Unique diverse hrm-tools in samenwerking met gerenommeerde partners als TNO en SHL.

Michel de Lassacquère: “Wij zullen vanuit onze vestigingen steeds meer een HRM-partner worden van onze relaties en adviseur van onze kandidaten. We beloven aan beide kanten een kwalitatieve match op ervaring, kennis, maar ook op persoonlijke eigenschappen. Passen kandidaten bij onze klanten en andersom dan neemt het werkplezier, de productiviteit en daarmee het rendement toe. Om deze belofte waar te maken gaan we ons nog nadrukkelijker profileren met onze labels en gespecialiseerde diensten.”

Trefwoorden: Personalia, Uitzendbureaus