Eerlijkheid en openheid belangrijkste eigenschap leidinggevenden

Door: Unique  25-04-2007

Almere, 25 april 2007 - Eerlijkheid en openheid van zaken is voor ruim eenderde (37 procent) van de werknemers in Nederland de belangrijkste eigenschap die een leidinggevende moet uitdragen. Dit blijkt uit een onlangs afgesloten poll van Unique. In totaal gaven bijna 1200 respondenten antwoord op de vraag: Wat vind jij belangrijk aan je direct leidinggevende?

Naast eerlijkheid en openheid is voor 18 procent van de respondenten een inspirerende en motiverende leidinggevende belangrijk. Daarnaast geeft 14 procent aan het fijn te vinden als waardering wordt uitgesproken over de werknemer. Door 12 procent van de respondenten wordt het stimuleren van de persoonlijke groei het meest gewaardeerd. Respectievelijk 10 en 9 procent ziet het uitstralen van vertrouwen en het openstaan voor nieuwe ideeën als de belangrijkste eigenschap van de leidinggevende.

-----------------------

Over Unique
Unique Nederland is een uitzendorganisatie met een landelijk netwerk van meer dan 90 vestigingen, voornamelijk gericht op de bemiddeling van kantoormedewerkers. Kenmerkend voor de dienstverlening van Unique is de persoonlijke aanpak en het bieden van toegesneden personeelsoplossingen. De aandacht voor de persoon staat daarbij altijd centraal. Voor ondernemers en managers is Unique nadrukkelijk een partner voor personeels- en HR Management. Voor een aantal specifieke branches en functies zijn verschillende labels actief met gespecialiseerde diensten waaronder Call Team, Finance, Medicum, Multilingual Services en Public. Unique is onderdeel van USG People N.V. Kijk ook op www.unique.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Monique Visser
Tel. 035-5822730 / 06-46182796
E-mail: [email protected]  


Contact Unique

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share