Nederlanders nog steeds volop op zoek naar vakantiewerk

Door: Unique  17-07-2007

Website www.vakantiewerk.nl trekt ruim 2.500 bezoekers per dag

Almere, 17 juli 2007 – Er is nog steeds een grote vraag naar vakantiewerk. Dit constateert Unique Uitzendburo op basis van de website www.vakantiewerk.nl. Sinds de lancering op 4 mei is de site ruim 195.000 keer bezocht met een gemiddelde van ruim 2.600 bezoeken per dag. Unique is deze site voor zowel opdrachtgevers als vakantiewerkzoekenden gestart om de vraag naar vakantiewerkers en het aanbod van kandidaten bij elkaar te brengen. De site bemiddelt in verschillende vakantiebanen met een speciale focus op kantoorbanen op zowel MBO, HBO als WO niveau. Nog dagelijks schrijven vakantiewerkzoekenden zich in en plaatsen werkgevers vacatures.

Net als voorgaande jaren zijn opdrachtgevers in de vakantieperiode hard op zoek naar arbeidskrachten en vakantiewerkers op zoek naar een baan. Opvallend is dat de kandidaten dit jaar veel gerichter op zoek zijn naar een baan waar ze na de zomer kunnen blijven werken. Tegelijkertijd zijn opdrachtgevers op zoek naar kandidaten die voor een langere periode beschikbaar zijn. De website www.vakantiewerk.nl brengt deze partijen bij elkaar. Via de site kunnen vakantiewerkzoekenden zich snel inschrijven met de zekerheid dat zij direct worden opgenomen in de vakantiewerkdatabase. Bovendien kunnen geïnteresseerden zelf zoeken in het ruime aanbod van vakantiewerk.

Ondernemers kunnen zelf vacatures op de site plaatsen. Daarnaast hebben zij via de site toegang tot een database met vakantiewerkzoekenden en kunnen zij zoeken in de profielen van de kandidaten. Belangrijk voor de ondernemers is dat de salarisadministratie uit handen wordt genomen en dat Unique de kosten van het ziekteverzuim opvangt. Ook bestaat voor de ondernemers de payroll mogelijkheid waarbij de ondernemer zelf de vakantiewerker aanlevert en Unique vervolgens het gehele proces op zich neemt.

-----------------------

Over Unique
Unique Nederland is een uitzendorganisatie met een landelijk netwerk van meer dan 90 vestigingen, voornamelijk gericht op de bemiddeling van kantoormedewerkers. Kenmerkend voor de dienstverlening van Unique is de persoonlijke aanpak en het bieden van toegesneden personeelsoplossingen. De aandacht voor de persoon staat daarbij altijd centraal. Voor ondernemers en managers is Unique nadrukkelijk een partner voor personeels- en HR Management. Voor een aantal specifieke branches en functies zijn verschillende labels actief met gespecialiseerde diensten waaronder Call Team, Finance, Medicum, Multilingual Services en Public. Unique is onderdeel van USG People N.V. www.unique.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Monique Visser
Tel. 035-5822730 / 06-46182796
E-mail: unique@marcommit.nl


Contact Unique

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share