Netwerken tijdens haringhappen met Commissaris Jan Franssen

Door: Unique  08-06-2009

Rotterdam, 8 juni 2009 – Unique Uitzendburo en Orbizznet organiseren 12 juni aanstaande een uniek zakelijk evenement in Rotterdam. Tijdens deze haringparty krijgen ondernemers de gelegenheid om kennis met elkaar te maken en kennis op te doen. Naast tal van parlementariërs zal Jan Franssen, Commissaris van de Koningin in Zuid-Holland, tijdens deze bijeenkomst aanwezig zijn en een presentatie geven over hoe je als ondernemer het beste om kunt gaan met de economische ontwikkelingen in de markt.

Jan Franssen heeft diverse nevenfuncties als voorzitter van bedrijven en instellingen uitgeoefend en kent daarmee de ondernemerswereld als geen ander. Hij zal deelnemen aan het haringhappen en in gesprek gaan met de Rotterdamse ondernemers. Hoe kun je als ondernemer nu juist je uitdagingen pakken en goed blijven ondernemen?

Het programma van deze netwerkbijeenkomst is als volgt:
15.45h: Ontvangst aan boord
16.30h: Netwerkronde
18.00h: Informele borrel met de nieuwe haring
19.15h: Einde

“Voor ondernemers in het MKB is deze netwerkbijeenkomst de uitgelezen mogelijkheid om ervaringen met elkaar te delen en nuttige contacten te leggen”, legt Michel de Lassacquère, algemeen directeur van Unique, uit. “Het MKB is onze thuismarkt en juist in deze tijden van crisis is hier nog meer behoefte aan. Met deze haringparty geven we de ondernemers hier ruimte voor en bieden we ze de mogelijkheid om hun relatienetwerk met waardevolle contacten aan te vullen.”

-----------------------

Noot voor de redactie: voor bijwonen van de haringparty kunt u contact opnemen met Denise van Ooijen, 035-5822730, [email protected].

Over Unique
Unique Uitzendburo heeft een landelijk netwerk van meer dan 100 vestigingen, gespecialiseerd in de bemiddeling van Financieel, Administratief, Commercieel en Secretarieel personeel. De aandacht voor de persoon staat hierbij centraal. Met de merkwaarden lef, persoonlijk, gedreven, kwaliteit en stijlvol haalt Unique het beste uit mensen. Dit komt onder meer tot uiting in de persoonlijke ontwikkeling van de uitzendmedewerkers die Unique stimuleert, coacht en begeleidt. Daarnaast bieden de labels Finance en Multilingual Services gespecialiseerde diensten. Unique is onderdeel van USG People N.V. Kijk ook op www.unique.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Denise van Ooijen
Tel. 035-5822730 / 06-47049961
E-mail: [email protected]Contact Unique

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share