Traditioneel kerstpakket nummer één op verlanglijst werknemer

Door: Unique  06-12-2007

Almere, 6 december 2007 – Uit de onlangs afgesloten poll van Unique Uitzendburo blijkt dat bijna 51 procent van de werknemers als kerstgeschenk het liefst een traditioneel kerstpakket ontvangt van zijn werkgever. In totaal vulden ruim 1100 respondenten de poll in op de website van Unique.

In het kader van de jaarlijks terugkerende discussies op de werkvloer over wat het kerstgeschenk moet zijn, heeft Unique Uitzendburo dit onderzoek opgezet. December is tenslotte de maand bij uitstek om werknemers van een geschenk te voorzien. In deze poll is de geschenkbon op de tweede plaats geëindigd. Maar liefst 28 procent gaf aan deze te willen ontvangen. Ook een geschenk in de vorm van kunst wordt goed gewaardeerd door werknemers (12 procent). Slechts 6 procent heeft te kennen gegeven dat hij of zij van zijn werkgever het liefst de mogelijkheid krijgt om als geschenk een donatie te kunnen doen aan een goed doel.

-----------------------

Over Unique
Unique Nederland is een uitzendorganisatie met een landelijk netwerk van meer dan 90 vestigingen, voornamelijk gericht op de bemiddeling van kantoormedewerkers. Kenmerkend voor de dienstverlening van Unique is de persoonlijke aanpak en het bieden van toegesneden personeelsoplossingen. De aandacht voor de persoon staat daarbij altijd centraal. Voor ondernemers en managers is Unique nadrukkelijk een partner voor personeels- en HR Management. Voor een aantal specifieke branches en functies zijn verschillende labels actief met gespecialiseerde diensten waaronder Call Team, Finance, Medicum, Multilingual Services en Public. Unique is onderdeel van USG People N.V. Kijk ook op www.unique.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Monique Visser
Tel. 035-5822730 / 06-46182796
E-mail: [email protected]


Contact Unique

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share