Unique benoemt Ivo Schunselaar tot Regiodirecteur Zuid-Nederland

Unique benoemt Ivo Schunselaar tot Regiodirecteur Zuid-Nederland van Unique

Door: Unique  10-05-2007

Almere, 9 mei 2007 – Unique Uitzendburo, onderdeel van USG People NV, heeft Ivo Schunselaar (36) per 1 mei benoemd tot Regiodirecteur Zuid-Nederland. In zijn nieuwe functie is Ivo onder andere verantwoordelijk voor de versterking en verdere groei van de klantrelaties van Unique in zowel de regio’s Brabant, Limburg, Utrecht en Rotterdam als voor Unique Multilingual Services.

De afgelopen drie jaar is Ivo werkzaam geweest als Districtmanager in Utrecht en Amsterdam bij Unique. In het verleden heeft Ivo ruime managementervaring opgedaan in verschillende functies. Zo werkte hij als Business Unit Manager bij Reed Elsevier NV en was daar onder andere verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van online uitgeefproducten. Door de diversiteit van zijn eerdere werkzaamheden binnen Unique heeft Ivo veel kennis van de organisatie en de branche.

“Het is voor mij een interessante uitdaging om in de functie van Regiodirecteur Zuid-Nederland invulling te geven aan de verdere groei van Unique”, aldus Ivo Schunselaar. “Unique is een professionele organisatie waar aandacht voor de persoonlijke eigenschappen van kandidaten en specialistische kennis van de markten van de klanten centraal staat. Met de bedrijfsspecifieke ervaring van mijn drie jaar als Districtmanager, kan ik onze positie binnen de regio verder uitbouwen en verstevigen.”

Michel de Lassacquère, Algemeen Directeur van Unique: “De benoeming van een nieuwe Regiodirecteur uit de interne organisatie is een bewuste keuze. Door zowel de vakinhoudelijke- als de branchespecifieke kennis van Ivo is hij in staat om rust, ruimte en resultaat te creëren in het veld. Daarnaast beschikt hij over ruime commerciële ervaring om de commerciële doelen in combinatie met onze toekomstige dominante positionering van Unique tot stand te brengen.”

-------------------------
Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Ivo Schunselaar, Regiodirecteur Zuid-Nederland Unique.

Over Unique
Unique Nederland is een uitzendorganisatie met een landelijk netwerk van meer dan 90 vestigingen, voornamelijk gericht op de bemiddeling van kantoormedewerkers. Kenmerkend voor de dienstverlening van Unique is de persoonlijke aanpak en het bieden van toegesneden personeelsoplossingen. De aandacht voor de persoon staat daarbij altijd centraal. Voor ondernemers en managers is Unique nadrukkelijk een partner voor personeels- en HR Management. Voor een aantal specifieke branches en functies zijn verschillende labels actief met gespecialiseerde diensten waaronder Call Team, Finance, Medicum, Multilingual Services en Public. Unique is onderdeel van USG People N.V. Kijk ook op www.unique.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Monique Visser
Tel. 035-5822730 / 06-46182796
E-mail: unique@marcommit.nl


Contact Unique

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share