Unique biedt 24 uur werkaanbod op uitgaanslocaties

Unique biedt 24 uur werkaanbod op uitgaanslocaties van Unique

Door: Unique  13-04-2007

Digitale werkzuilen gereed in stadscentra

Almere, 11 april 2007 – Unique heeft op 10 nieuwe locaties in Nederland digitale werkzuilen geplaatst waarop 24 uur per dag gezocht kan worden in het werkaanbod in de desbetreffende regio. De werkzuilen zijn vanaf de straat te bedienen. Eerder zijn op 10 andere locaties in Nederland al werkzuilen neergezet. De zuilen staan in stadscentra op locaties waar men ook buiten de gebruikelijke winkeltijden veel potentiële werkzoekenden verwacht. Unique is het eerste uitzendbureau dat deze dienst buiten de vestiging biedt.

“Een geschikte of betere baan vinden is niet per definitie iets wat mensen alleen tussen 9 en 5 bezighoudt”, aldus Michel de Lassacquère, Algemeen Directeur Unique Nederland. “Daarom vinden we het belangrijk om 24 uur per dag het meest actuele aanbod te tonen. Juist op uitgaanslocaties, in gesprek met vrienden, concludeert men vaak dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging. Dan willen wij de mogelijkheid bieden om hierop direct actie te ondernemen.”

De werkzuilen zijn een verbreding van de dienstverlening van de meer dan 90 Unique vestigingen in Nederland. Naast de continue toegang tot het aanbod bieden ze tijdens winkeluren ook de mogelijkheid tot een eerste oriëntatie. Dit maakt het voor werkzoekenden makkelijker om de volgende stap te nemen, namelijk het betreden van de vestiging. De werkzuilen zijn te vinden in: Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Deventer, Eindhoven, Den Haag, Groningen, Haarlem, Hengelo, Hoofddorp, Leeuwarden, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

-----------------------
Noot voor de redactie
Bijgesloten een foto op hoge resolutie van een digitale werkzuil van Unique.

Over Unique
Unique Nederland is een uitzendorganisatie met een landelijk netwerk van meer dan 90 vestigingen, voornamelijk gericht op de bemiddeling van kantoormedewerkers. Kenmerkend voor de dienstverlening van Unique is de persoonlijke aanpak en het bieden van toegesneden personeelsoplossingen. De aandacht voor de persoon staat daarbij altijd centraal. Voor ondernemers en managers is Unique nadrukkelijk een partner voor personeels- en HR Management. Voor een aantal specifieke branches en functies zijn verschillende labels actief met gespecialiseerde diensten waaronder Call Team, Finance, Medicum, Multilingual Services en Public. Unique is onderdeel van USG People N.V. www.unique.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Monique Visser
Tel. 035-5822730 / 06-46182796
E-mail: [email protected]


Contact Unique

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share