Unique opent Call Team in Zwolle

Door: Unique  25-01-2007

Unique Call Team is gespecialiseerd in de werving en selectie van functies voor call- en contactcenters. Mede door een groeiende vraag naar uitzendkrachten opende Unique in 2004 de eerste Call Team vestiging in Leeuwarden. In de jaren daarop zijn er vestigingen van Unique Call Team geopend in Groningen, Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

“De functies waarvoor wij uitzendkrachten werven en selecteren lopen uiteen van agents tot managers”, aldus Nathalie van der Sluis, intercedent Unique Call Team Zwolle. “Wij worden zowel ingeschakeld voor tijdelijk als vast personeel op MBO/ HBO niveau. De kandidaten selecteren wij uiteindelijk aan de hand van computersimulatie en telefonische rollenspellen.”

Unique Call Team Zwolle is inmiddels geopend en is gevestigd aan de Oude Vismarkt 44 te Zwolle. Voor meer informatie, tel: 038-4260921.

-----------------------

Over Unique
Unique Nederland is een uitzendorganisatie met een landelijk netwerk van meer dan 90 vestigingen, voornamelijk gericht op de bemiddeling van kantoormedewerkers. Kenmerkend voor de dienstverlening van Unique is de persoonlijke aanpak en het bieden van toegesneden personeelsoplossingen. De aandacht voor de persoon staat daarbij altijd centraal. Voor ondernemers en managers is Unique nadrukkelijk een partner voor personeels- en HR Management. Voor een aantal specifieke branches en functies zijn verschillende labels actief met gespecialiseerde diensten waaronder Call Team, Finance, Medicum, Multilingual Services en Public. Unique is onderdeel van USG People N.V. Kijk ook op www.unique.nl.

###

Meer informatie:
Marcommit PR
Monique Visser
Tel. 035-5822730 / 06-46182796
E-mail: unique@marcommit.nl

Unique Zwolle
Nathalie van der Sluis
Tel. 038-4260921


Contact Unique

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share