Unique Uitzendburo geeft exclusieve ‘Alles is Liefde’ kaarten weg

Door: Unique  21-09-2007

Almere, 19 september 2007 - De komende weken geeft Unique Uitzendburo exclusieve kaarten weg voor de film ‘Alles is Liefde’. Op donderdagavond 11 oktober heeft Unique, speciaal voor de eerste vertoningen van deze romantische film, twaalf grote bioscoopzalen in Nederland afgehuurd om uitzendmedewerkers van de film, een gratis drankje en popcorn te laten genieten.

Om hierbij te kunnen zijn dienen potentiële uitzendmedewerkers zich in te schrijven bij een vestiging van Unique of via de site www.unique.nl. Inschrijven is mogelijk tot 4 oktober. Na inschrijving ontvangen de uitzendmedewerkers een speciale voucher die toegang geeft voor twee personen tot de film in de bioscoop naar keuze. Per bioscoop is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus hoe sneller de uitzendmedewerkers zich inschrijven, hoe groter de kans dat er plek is.

‘Alles is Liefde’
In de film spelen zich de meest uiteenlopende liefdesverhalen af waarbij de vele hoofdpersonen door het lot onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De cast bestaat uit Gouden Kalf winnares Carice van Houten, Michiel Romeyn, Thomas Acda, Anneke Blok, Jeroen Spitzenberger, Wendy van Dijk, Peter Paul Muller, Daan Schuurmans, Paul de Leeuw, Lies Visschedijk, Chantal Janzen, Valerio Zeno, Eric Schneider, Marc-Marie Huybrechts, Lineke Rijxman, Viggo Waas en René van het Hof.

Heel Exclusief. Heel Unique
Kenmerkend voor Unique is de persoonlijke aanpak. Daarnaast vindt Unique het van belang dat er een juiste balans aanwezig is tussen werk en privé omdat mensen die privé lekker in hun vel zitten, ook op het werk het beste uit zichzelf naar boven halen. Vandaar dat Unique ook dit najaar weer groots inzet met de campagne ‘Heel Exclusief. Heel Unique’. Door deze campagne maken uitzendmedewerkers van Unique continu kans op exclusieve uitjes. Zo biedt Unique de uitzendmedewerkers naast het werk de mogelijkheid om leuke dingen te doen waardoor zij de balans tussen werk en privé verbetert.

-----------------------

Over Unique
Unique Nederland is een uitzendorganisatie met een landelijk netwerk van meer dan 90 vestigingen, voornamelijk gericht op de bemiddeling van kantoormedewerkers. Kenmerkend voor de dienstverlening van Unique is de persoonlijke aanpak en het bieden van toegesneden personeelsoplossingen. De aandacht voor de persoon staat daarbij altijd centraal. Voor ondernemers en managers is Unique nadrukkelijk een partner voor personeels- en HR Management. Voor een aantal specifieke branches en functies zijn verschillende labels actief met gespecialiseerde diensten waaronder Call Team, Finance, Medicum, Multilingual Services en Public. Unique is onderdeel van USG People N.V. Kijk ook op www.unique.nl.

###

Meer informatie:
Marcommit PR
Monique Visser
Tel. 035-5822730 / 06-46182796
E-mail: [email protected]


Contact Unique

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share